• 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 31
Всички имаме коли, нали ?
Ал_ - специалист
Иванов, съжалявам, че нямам време, иначе бих намерил точно такова субару с проблем, и да ти го докарам да видим какво ще прочетеш. Що се отнася до изкъртването на платката - в грешка си.
За тампоните не ме разбра - имах предвид да ти дам номер на рама, и да ми хванеш за ушите първите тампони, които ти излязат.
Убиха ме от карко - колоната дойде, ключ обаче няма :-D
За сметка на това се обадиха, че платката е запоена, ще ми е интересно утре да видя ще работи ли системата.
Весело на всички довечера!
ivanovbg - майстор
Еми то си трябва техника. Твоята ключалка не можеш ли да си я преместиш?

Весело посрещане на новата година!
Бели дрехи носи, а в душата му мрак.
ТТ

Ал показа, че с пипе спокойно може да ти "вземе хляба", тортата, колата.....каквото си пожелае.
За да не го е направил................Иванов, "мисли малко"!
gogo7777 - майстор
Ал не го познавам, но е амбициозен според моята преценка. Трудно ще вземе хляба на Иванов защото не му е идея, а и Иванов работи в един от най-добрите сервизи в БГ. Именно само той дава насоки за проблема. Какво повече искаш, Трифоне, какво? Мисли малко Ти ако имаш с к'во. Празните ти постове в твой стил вече дразнят.....не си показвай голият гъз във всяка тема.
:vom:
Въх, осрах "си темата"!
Беги да празнуваш! Дано има с кво и с кого!
gogo7777 - майстор
Имам, бре, имам....ай Наздраве :partyman:

Боря се за 8000-ят си пост. :lol:
gogo7777 - майстор
вт дек 31, 2024 9:07 pmТрифон П.Трифонов написа:
Въх, осрах "си темата"!
Стига, бе.....верно ли? :lol:
Да ти'й здраф кундурматора, Гога! Ако не "ток", поне електролита да държи!
Сядай на масата, чи да н' тъ мисла!
gogo7777 - майстор
Седнал съм бре. Не ме мисли.
Акумулатора го бърша редовно от прах и го мажа с крем "Здраве". Зареждам го нон-стоп в гаража и ми изкарва 20 години.
:lol:
....и гуми имам такива......какви цветя растят в тях нямаш си на идея.. :)
gogo7777 - майстор
ср дек 18, 2024 10:49 pmТрифон П.Трифонов написа:
ср дек 18, 2024 10:31 pmzz_stefanov написа:
Ми необслужваем какво да го мисля.
За марки, на втората година съм хвърлял супер/дупер Варта силвър дайнамик, а после 8 години колата я карах и я продадох с един турски EAS. Сегашният ми май е Exide. Та с какви очи да препоръчвам марка :)
Сегашните акумулатори се скапват от днес за утре. Лично съм го изпитал три пъти със служебни и лични коли, та усетите ли някакъв проблем веднага на проверка дали колата го зарежда и дали той се е скапал.
Необслужваем не означава без поддръжка.
Почистване на корпус и клеми, проверка на напрежението в покой, проверка на заряда, както се спомена, периодично дозареждане когато се кара на къси разстояния...

На бившите си коли бях осигурил перманентен подзаряд. Едната се караше рядко, та акумулаторът беше подвързан към един Ctek. На работната имаше 60 ватова соларна системка- панел, контролер, тягово акумулаторче. Паркира се и се подключва към нея.
Чудех се кое да от поста да ти цитирам, ама май целият е по- добре.... :lol:
Глей ся, продължавай да бършеш акумулатора и да не ти пука ..... :lol:
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 31

Тема "Акумулаторът!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: