Нека намерим най-тънките цени.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Има смисъл в това
Но те, тея деца, толкова пазени, и без това не стават за нищо
XpacTa - специалист
В Била на България миналата седмица имаше подобен фенер, но с акумулаторна батерия 5000 mAh, намален на 15 лева. Не знам дали има останали, ама гледайте и по други магазини - не само в Лидл има "далавери"
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
вт дек 31, 2024 7:11 pmXpacTa написа:
В Била на България миналата седмица имаше подобен фенер, но с акумулаторна батерия 5000 mAh, намален на 15 лева. Не знам дали има останали, ама гледайте и по други магазини - не само в Лидл има "далавери"
Не четеш :-) Фенерът не е търсен, а "забърсан"... Ний сме провинция, пак добре, че си имаме Лидл
gogo7777 - майстор
вт дек 31, 2024 9:16 pmn_a написа:

Не четеш :-) Фенерът не е търсен, а "забърсан"... Ний сме провинция, пак добре, че си имаме Лидл
Една малка утеха, че имате Лидл
oska - специалист
Здравейте,тези перфоратори биват ли?
Прикачен файл:
Screenshot_2025-01-03-22-38-39-451_com.kaufland.Kaufland-edit.jpg
chapara - майстор
Поне успях ба предпазя зета от ,,забърсване", благодаря Кака за споделянето👍
chapara - майстор
пет яну 03, 2025 10:41 pmoska написа:
Здравейте,тези перфоратори биват ли?Screenshot_2025-01-03-22-38-39-451_com.kaufland.Kaufland-edit.jpg
Може да биват или не, но все се чудя защо купувате от бакалията. Има всякакви магазини само за такава техника. Нищо лично, почит и уважение, но ми се иска да знам, аз ли нещо пропускам?
oska - специалист
Аз пък не мога да разбера в такава тема -инструменти от лидл,защо хората обясняват за метабо от "баш майстора",или милуоки че са по-добри(4 пъти по-скъпи).Дай да видим къде освен бакалията има перфораторче за такива пари с 3 г. гаранция?!?
Lutchezar - майстор
пет яну 03, 2025 11:08 pmchapara написа:
Поне успях ба предпазя зета от ,,забърсване", благодаря Кака за споделянето👍
Кака не обича фенерите, а този дори не го в пуснала.
Та лидълските фенери като цяло са много истински, а 700 лумена хич не е малко, напълно достатъчно да си светиш и в колата , и около двигателя , и в къщи, мазето и т.н.
По принцип предпочитам акумулаторните, но там винаги ценово е отгоре.
Взимаш, пробваш, ако не ти харесва връщаш.
Най скъпият им фенер е 10 000 лумена за 110лв в Кауфланд, там и на ток може и на парксайдска батерия.
Последна промяна от Lutchezar на съб яну 04, 2025 2:58 am, променено общо 2 пъти.
Lutchezar - майстор
пет яну 03, 2025 10:41 pmoska написа:
Здравейте,тези перфоратори биват ли?Screenshot_2025-01-03-22-38-39-451_com.kaufland.Kaufland-edit.jpg
Този им е най-малкият. Има 1550 вата, преди 1500, доста по-добре се представя.
Мненията са ми за по-ранните модели. Има доста писано във форума. Но сега е въпрос на късмет какво ще ти се падне и колко са икономисали за да постигнат толкова ниска цена дори след като всичко друго поскъпва, включително и суровините за производство. Бонусът е дългата гаранция, при това безусловна, и че ако не ти хареса може да го върнеш в срок 30 или 60 дни. Уловката е че връщането трябва да е в пълна комплектация на неотличим от нов уред.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: