• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
valentino76bs - майстор
Интересно....
Има оплакване ,че на новия бойлер водата не стига за един човек.Врътката е на 4...

Прикачен файл

IMG-779061922fa339e4e53df9201cd649bd-V.jpg
IMG-779061922fa339e4e53df9201cd649bd-V.jpg (96.33 KиБ) Видяна 414 пъти
fbr - майстор
съб яну 11, 2025 4:16 pmvalentino76bs написа:
Интересно....
Врътката е на 4...
4 от колко.
DMN - майстор
valentino76bs написа:
Интересно....
Има оплакване ,че на новия бойлер водата не стига за един човек.Врътката е на 4...
Докато не се измери температурата на загрятата вода, ще има още дълго да си пишем тук :) .
MamaMy писа по-напред, че терморегулаторите вече ги правят за по-ниска температура.
И според мен там ще е проблемът с нестигането на топлата вода.
Може би са някакви нови еко/икономични норми, както въведоха енергоспестващите лампи, както имаше изискване за намаляване на мощността на прахосмукачките, сега явно и с бойлерите :?
Николов Н. - специалист
Някой слага ли в сметките началната температура при загряване ?
valentino76bs - майстор
съб яну 11, 2025 6:48 pmНиколов Н. написа:
Някой слага ли в сметките началната температура при загряване ?
Какво общо има?
Николов Н. - специалист
Да,като крайна температура няма значение. Само определя времето времето за загряване и после за ползване. Добре е след изключване да се изчака поне 10-на минути и тогава да се измери температурата на изходящата топла вода. Така ще има време топлия поток да се издигне до нивото на изходящата тръба.
съб яну 11, 2025 7:08 pmНиколов Н. написа:
Да,като крайна температура няма значение. Само определя времето времето за загряване и после за ползване. Добре е след изключване да се изчака поне 10-на минути и тогава да се измери температурата на изходящата топла вода. Така ще има време топлия поток да се издигне до нивото на изходящата тръба.
Яко!
addicted - специалист
Зима е бе, водата в тръбата е лед студена, требе да се умеша с повече топла, и цел ден мръзнене, човек иска малко да се нагрее, и бойлера свърши.
съб яну 11, 2025 7:35 pmaddicted написа:
Зима е бе, водата в тръбата е лед студена, требе да се умеша с повече топла, и цел ден мръзнене, човек иска малко да се нагрее, и бойлера свърши.
viewtopic.php?f=11&t=73582&start=40#p1186865
От месец насам имам проблем с резервоара на колата. По бързо свършва и стрелката на таблото не стои както през лятото.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Тема "Проблем с нов бойлер Елдом" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: