Най - вълнуващия въпрос зимно време.
нед яну 12, 2025 9:47 pmАл_ написа:
Виж кой е пуснал темата :partyman:
При мен снощи ни на топло, ни на студено не работиха
Да бе, видях го "Екзекутора", разбрах.
За момент се почудих що не работят, но стана ясно. Енергото!!!
Съболезнования!
Ал_ - специалист
За има няма 14 часа се справиха, няма проблем. Но беше интересно :-D аз нямам ток никъде, наоколо свети, другаде път имат тв, нямат осветление и обратно, през това време яко светлинно шоу в небето. След подаване на първия сигнал, първи се появяват от пожарната, после полиция, общинска администрация, и накрая - от енергото :-D
“Смарт тъпанар” аз лично бих го разширил до “смарт, програмиран от тъпанар”

П.п.
нед яну 12, 2025 9:15 pmТрифон П.Трифонов написа:
Ама.......... прави си постовете по разбираеми де!
Виноват, ама мислех, че е ясно, защото пишех след твоето мнение.
Хидразин е виновен, че е писал преди мен :lol: :partyman:
Executor - напреднал
нед яну 12, 2025 9:15 pmТрифон П.Трифонов написа:
нед яну 12, 2025 9:06 pmАл_ написа:
Да продължиш ритуалите, докато натрупа поне 50-60 сантиметра още? :partyman:
Executor, на автоматичен режим като го включиш, вместо на отопление, как се държи?
Кой е "Екзекутор"- какво е?
Климите не съм ги пробвал на Ауто. Имах един стар Самсунг, който сменяше режимите- топли, подмине 24, спре, започне да охлажда. Като падне под 24 спира и пак обръща на отопление.
Смарт инвертер- Тъпанар!

пп. Оффффф, Аллл!!!!
С отварянето, на темата отново, разбрах. Ама.......... прави си постовете по разбираеми де!
Псевдонимът е от една игра от преди 25 години. Все тая, той българина във форумите много силен, нормално, хладилникът му пълен с кренвирши, телевизорът на стената е 10000 инчов. Мъж та дрънка. Знае къде са тайните бази на Окрайна, ама съседа плющи жена му. Мъж бе и то експерт, по всичко. Аз го питам колко е часа, той в негов стил отговаря че сняг не е валяло 20 години. РАЗБИРАЧ !!! Как да каже ами не знам, не върви. Сега скрит зад монитора или телефона е силен. Нищо, утре на работа ще го смачкат отново.
Лека вечер, и да проверите да не би кренвиршите да свършат.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
пон яну 13, 2025 6:45 amExecutor написа:
...
Настъпали са се мненията и са се объркали, па ти 'ноого докачлив бе, остъй кренвиршите, смени на друго
'Начи затуй на тати клима не работи, седял, па остарял... Успокоително е, да знам
kr1100 - майстор
нед яну 12, 2025 8:46 pmhidrazin написа:
....При вас вали сняг ли бре? :shock:
А не бе само дъждец ръси. Вчера съм събарял 15 см сняг от колата. Лошото е ,че е мокър и тежък - не се събаря лесно.
Оставих го да му се порадвам и тази сутрин дори беше замръзнал. През деня се разкапа яко.
Сега излезе и ветрец. Същинска варненска зимичка.
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на пон яну 13, 2025 7:57 pm, променено общо 1 път.
hidrazin - майстор
пон яну 13, 2025 7:36 pmkr1100 написа:
Вчера съм събарял 15 см сняг от колата.
А така, да си припомните к'во е сняг.
Мокър бил, тежък бил, 15 санта бил, не се събарял лесно - гевезета... :-D
:partyman:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
По Русе трета-четвърта ГОДИНА е суша. Зиме и лете. Смокините страдат... Загубихме палмата на най-студено и най-жежко, Русе ми е Англия... ама то там вече сняг, та... Не знам :-) Наздраве!
hidrazin - майстор
пон яну 13, 2025 8:10 pmn_a написа:
...Смокините страдат...
И аз като млад "дихател" си мислех че смокинята като по-топлолюбиво растение не ще вода.
Годни наред нищо не раждаше и я караше на умиргане ... докато не и сложих капково.
Сега бера два пъти годишно като първата реколта е 5-6 санта в диаметър. :)
P.S. Остъй палмата, миналата година ми изсъхна лимон на 15-надесетина години...
kr1100 - майстор
пон яну 13, 2025 7:57 pmhidrazin написа:
пон яну 13, 2025 7:36 pmkr1100 написа:
Вчера съм събарял 15 см сняг от колата.
А така, да си припомните к'во е сняг.
Мокър бил, тежък бил, 15 санта бил, не се събарял лесно - гевезета... :-D
A 2022г събарях с пластмасова лопата за риене на сняг от тавана -беше над 60 см на Боро, а после ринах и пред колата да стигна до почистено място

Тема "Стар климатих HAIER не топли" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: