нед яну 12, 2025 9:47 pmАл_ написа: Виж кой е пуснал тематаДа бе, видях го "Екзекутора", разбрах.![]()
При мен снощи ни на топло, ни на студено не работиха
За момент се почудих що не работят, но стана ясно. Енергото!!!
Съболезнования!
нед яну 12, 2025 9:47 pmАл_ написа: Виж кой е пуснал тематаДа бе, видях го "Екзекутора", разбрах.![]()
При мен снощи ни на топло, ни на студено не работиха
нед яну 12, 2025 9:15 pmТрифон П.Трифонов написа: Ама.......... прави си постовете по разбираеми де!Виноват, ама мислех, че е ясно, защото пишех след твоето мнение.
нед яну 12, 2025 9:15 pmТрифон П.Трифонов написа:Псевдонимът е от една игра от преди 25 години. Все тая, той българина във форумите много силен, нормално, хладилникът му пълен с кренвирши, телевизорът на стената е 10000 инчов. Мъж та дрънка. Знае къде са тайните бази на Окрайна, ама съседа плющи жена му. Мъж бе и то експерт, по всичко. Аз го питам колко е часа, той в негов стил отговаря че сняг не е валяло 20 години. РАЗБИРАЧ !!! Как да каже ами не знам, не върви. Сега скрит зад монитора или телефона е силен. Нищо, утре на работа ще го смачкат отново.нед яну 12, 2025 9:06 pmАл_ написа: Да продължиш ритуалите, докато натрупа поне 50-60 сантиметра още?Кой е "Екзекутор"- какво е?![]()
Executor, на автоматичен режим като го включиш, вместо на отопление, как се държи?
Климите не съм ги пробвал на Ауто. Имах един стар Самсунг, който сменяше режимите- топли, подмине 24, спре, започне да охлажда. Като падне под 24 спира и пак обръща на отопление.
Смарт инвертер- Тъпанар!
пп. Оффффф, Аллл!!!!
С отварянето, на темата отново, разбрах. Ама.......... прави си постовете по разбираеми де!
пон яну 13, 2025 8:10 pmn_a написа: ...Смокините страдат...И аз като млад "дихател" си мислех че смокинята като по-топлолюбиво растение не ще вода.
пон яну 13, 2025 7:57 pmhidrazin написа:A 2022г събарях с пластмасова лопата за риене на сняг от тавана -беше над 60 см на Боро, а после ринах и пред колата да стигна до почистено мястопон яну 13, 2025 7:36 pmkr1100 написа: Вчера съм събарял 15 см сняг от колата.А така, да си припомните к'во е сняг.
Мокър бил, тежък бил, 15 санта бил, не се събарял лесно - гевезета...![]()
![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: