ср яну 01, 2025 12:41 amgogo7777 написа: ...Съболезнования, Гога!![]()
Глей ся, продължавай да бършеш акумулатора и да не ти пука .....![]()
Всички имаме коли, нали ?
chapara
- майстор
307 мнения в "Акумулаторът!"
Трифон П.Трифонов
- майстор
Трифон П.Трифонов
- майстор
Темата си е актуална във всеки един момент.
https://www.google.com/search?q=%D0%BF% ... s-wiz-serp
Гогата ме цитира "целия", а там споделих какво съм правил и какво смятам да правя.
Панела и акумулаторите са монтирани на джипчето, превърнало се в кастенче. SJ413LWB
Хейт винаги е имало и ще има.
https://www.google.com/search?q=%D0%BF% ... s-wiz-serp
Гогата ме цитира "целия", а там споделих какво съм правил и какво смятам да правя.
Панела и акумулаторите са монтирани на джипчето, превърнало се в кастенче. SJ413LWB
Хейт винаги е имало и ще има.
Ал_
- специалист
Ей, това мъжката любов е нещо вечно
Докладвам последно, и спирам, че съвсем оспамих темата. Снощи сглобих колоната със запоената платка, днес закачих кабелите да тествам, мултицетът показа всичко в норма. Преди малко монтирах, паля - работи, направих няколко завоя - всичко ок, ще я покарам от време на време тия дни да видя как е.
Иванов, другата колона, без ключ и със заключен волан - нито мога да сваля нанизаната конзола от пръта, нито да сменя заключващия механизъм само, още по-малко да я тествам дали работи. Правата отвертка и чука ще развалят правото на връщане, посещение при ключар е допълнителни средства и време. Вдигнах един скандал, да видим какво ще измислят като вариант.

Докладвам последно, и спирам, че съвсем оспамих темата. Снощи сглобих колоната със запоената платка, днес закачих кабелите да тествам, мултицетът показа всичко в норма. Преди малко монтирах, паля - работи, направих няколко завоя - всичко ок, ще я покарам от време на време тия дни да видя как е.
Иванов, другата колона, без ключ и със заключен волан - нито мога да сваля нанизаната конзола от пръта, нито да сменя заключващия механизъм само, още по-малко да я тествам дали работи. Правата отвертка и чука ще развалят правото на връщане, посещение при ключар е допълнителни средства и време. Вдигнах един скандал, да видим какво ще измислят като вариант.
zz_stefanov
- майстор
вт дек 31, 2024 2:42 pmivanovbg написа:Живите данни са стойностите на сензорите или величини изчислени на базата на стойностите на сензорите на автомобила (пр. CO) и отразяват моментното състояние на колата.вт дек 31, 2024 2:38 pmzz_stefanov написа: Кое точно ще ми обясниш?Ти даже и не знаеш какво е това. По добре да не знаеш. То във варна само Келеша можеше да прави коли, бог да го прости.
Че няма точно такава 'жива данна' ли?
От другия форум @edemy2001 дойде чак до София да му оправя колата. Можеш да го попиташ.
За читав майстор трябва да ходите до Добрич.![]()
ivanovbg, още чакам да ми посочиш 'живата данна' която щеше да посочи, че моторчето не асистира на волана във въпросната колона.
hidrazin
- майстор
ср яну 01, 2025 8:10 pmzz_stefanov написа: ivanovbg, още чакам да ми посочиш 'живата данна' която щеше да посочи, че моторчето не асистира на волана във въпросната колона.Ще ти се изчака чакалото.
Особено с тези повърхностни и елементарни диагностики дето използват.
То за много няма и друг вариант де.
Гледам масово "майсторите" са си качили нещо на тАлАфона дето трие греши и вижда няма и 1/3 от това дето трябва вижда...
Та и там така.

Трифон П.Трифонов
- майстор
https://www.plovdiv24.bg/novini/interes ... ma-2413691
Твърдо против съм топлоизолация на акумулатор, на автомобили които нощуват навън. Никаква топлина не може да запази толкова дълго, а и тя ще пречи да се затопли по бързо от двигателя.
Твърдо против съм топлоизолация на акумулатор, на автомобили които нощуват навън. Никаква топлина не може да запази толкова дълго, а и тя ще пречи да се затопли по бързо от двигателя.
Тема "Акумулаторът!" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература