Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
chapara - майстор
Ползвай гипсово лепило, аз ползвам на ,, Боро'',лови и на латекс. По горе лаишки те излъгаха, отвореното време за работа е 40-50 мин, според температурата в помещението. Като финал ,,супер финиш", шкурене, грунд и боя.
Успех👍
enviro - специалист
вт яну 28, 2025 6:10 pmchapara написа:
Ползвай гипсово лепило, аз ползвам на ,, Боро'',лови и на латекс. По горе лаишки те излъгаха, отвореното време за работа е 40-50 мин, според температурата в помещението. Като финал ,,супер финиш", шкурене, грунд и боя.
Успех👍
А върху акрилен кит, дали може да се нанася отгоре гипс, или трябва първо да се свали кита и тогава да се нанася гипса? :?
chapara - майстор
:? За гипс не съм споменавал. Акрилен кит? Какъв?
enviro - специалист
пет яну 31, 2025 9:33 pmchapara написа:
:? За гипс не съм споменавал. Акрилен кит? Какъв?
Гипсово лепило исках да кажа, имах една кутия кит и на едното място зад гардероба имаше една дупка също която е напълних за проба с този кит от снимката, но просто не ми стигна иска още да се допълни и дали да го допълня с гипсово лепило или да взема още една такава кутия, както казах там го бях намазал за проба защото ми беше под ръка.
Прикачен файл:
Putty_Acrylic.png
lyubohar - майстор
Има опасност тази елементарна тема за 1-2кг.гипс и час полагане да се превърне като много други с по на 40-50 страници.
enviro - специалист
съб фев 01, 2025 10:36 amlyubohar написа:
Има опасност тази елементарна тема за 1-2кг.гипс и час полагане да се превърне като много други с по на 40-50 страници.
Няма проблеми, не се притеснявайте ще пиша на администратор, за да изтрие цялата тема! Поздрави :wink:
Нали трябва да блеснем?!
Тати, да го прощава шева, щеше да е забравил кога го е оцапал.
Кога се събираха с колеги, с родата, не си говореха кой колко юнашки кофи матриал е фърлил на стената, или как е сковал зайчарника, а колко пъти мъжкия е скочил на комшията женската.
На трето наливане вече оправяха казармата.

Никой модератор няма да изтрие темата. Занапред може би ще е все по полезна и за все повече хора.
lyubohar - майстор
enviro

Коментара ми не е към Вас.
Не знаете как да постъпите и питате.
А към останалите "многознайковци",които всяка тема я обръщат към мерене на да не казвам какво!
kr1100 - майстор
Ти и тука ли цапаш ?
chapara - майстор
От такива многознайковци като теб може и двеста страници да стане. Аз в случая обяснявам по същество и темата е на трета страница, като не виждам особено разводняване като примерно в темата за котвата на Вежен.

Колега енвиро, не обръщай внимание, той не знае какво говори😄
Да, върху този кит продължи с гипсово лепило👍

Тема "Запълване на стена въпрос" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: