Нека намерим най-тънките цени.
kr1100 - майстор
вт фев 18, 2025 5:20 pmchapara написа:
За кога стегате инструмент ве😁😃😀
Aми дърти недърти - аз есента вдигнах нова оранжерия - има снимки, сега бая на поливна система - има снимки на кутията с компОТА.
Сега студ не студ крача и меря ? м тръби ще ми трябват и ровя в нета за полипропиленови тройници, преходи , холендри за по-ниска цената за да събера 1-2 колектора за ел. магнитни вентили, е един многоуважаван съфорумец ме отказа от продаваните ПЕ колектори , че са лейки.
:partyman: Сега пробвам водката от Трифон :partyman: =D>

А дъртия бабишкер дето го наричат "какище" само спами във всяка тема, ама фотоотчет ЙОК.
kr1100 - майстор
вт фев 18, 2025 3:54 pmSvetoslavoff1 написа:
Мерси, аз полека-лека гледам да се освобождавам от нещата, дето ми правят нерви.
Абе влачи бре. :-D
Със стойката става по-криво заради луфтове отколкото като драсна с маркер и режа с диск б1мм. Менгемето и то боклук разхлабва детайла при рязане. Най- зле е с луфта на държача на ъглошлайфа
Иначе като "отворят " уж улицопътя отива на вторични на 300м нагоре ама още не са уточнили годината ,а вече станаха 2 г. :? Ама си има полицейска охрана за нежелани навлеци до надписа.

И да не си забравил за старата засенчваща мрежа ??
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
вт фев 18, 2025 3:54 pmSvetoslavoff1 написа:
Кака , не е ли по-правилно "capite"?
Mного ми е рехав тоя език, но ми е останало в главата, че капичи е нещо като ти си шефа

Разкандърдисахте ме за стойката. За моите нужди ще си пригодя нещо, явно.. И все пак, това не са пари, та... Малко ли глупости влача импулсно...
Николов Н. - специалист
Capisco - разбирам. Италиански
Svetoslavoff1 - майстор
Побългарили сме го :) На жаргон - капиш? сиреч разбираш ли? Но дали е само по Варненско... Oсновната форма на италиански е "capire"
Айде пак се разсеяхме . Ама то щото Чапо ни се смее като говорим за инструменти :)
Не съм забравил за мрежата, обаче как си ме наплашил с тоя път докъм тебе, та не смея да тръгна :) До пролетес дали ще сколасат?
Чapo di tutti Чapi!!!
Като не си гледате кефа ами работата, ще ви се смее я!
Пътя нагоре е перфектен. Има малко офроуд от асфалта до имението на Красьо. Късо разстояние е.
Ал_ - специалист
Тук всеки ден е 14.02 :-D :-D :-D :heart: Сигурно затова тъпите ботове са налазили сайта
capisce
chapara - майстор
Ся ботовете виновати, времето е такова свинско-винско, разпадам се :roll: :lol:
Но вие си пазарувайте н'струмент, аз така си говоря щото съм заринат, а кви времена бяха, с пр.дня боя правехме :partyman: :supz:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
вт фев 18, 2025 11:48 pmchapara написа:
Ся ботовете виновати, времето е такова свинско-винско, разпадам се :roll: :lol:
Но вие си пазарувайте н'струмент, аз така си говоря щото съм заринат, а кви времена бяха, с пр.дня боя правехме :partyman: :supz:
+1
oberst - специалист
По лингвистичната тема - "capisci?" на жабарски е "разбираш, ли?"

Капиш е на сишилиано, т.е. на сицилиански, който звучи по-малко като италиански и повече като португалски. Затова и по американските филми ползват този диалект, щото там мафиозите нали са все от Палермо надолу.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: