Нека намерим най-тънките цени.
gogo7777 - майстор
Рециклирани батерии с 13 см. трионче :lol: :lol:
Баси.....тоя Барон Фон Лидл сигурно е ученик на Фройд......

:drinkers:
animi2006 - специалист
съб мар 08, 2025 4:24 pmLutchezar написа:
Милиамперчасове бяха батериите за ръчни часовници, при инструментите са амперчасове. Вземи една 2Ah и една 4Ah, но първо се вреди за резачка...
По възможност 4Ah са не е smart. Но и да е смарт чудо голямо.
Благодаря!
kr1100 - майстор
съб мар 08, 2025 1:50 pmanimi2006 написа:
... В понеделник пускат мини акумулаторна резачка Парксайд с 13 см верига (или шина). Някой ползвал ли е? Продават ли се съвместими вериги такъв р-р и отделно ще има и батерии 2 mA.
Граби докато има и не се чуди . От 3 г имам.Но с 2 Аh батерия. Не налитай на 4 Ah - става тежка.
Имам снимки на окастрени синапки с от 2022г в "начинаещи" дебели клони. Въженце и кука за резачката за да не се разпадне припадане. Рязал съм и греди 10х10 х 12х 12 см с тази резачка - справя се без проблем - само гледаш капак над веригата да не заклини и да не се повдигне.
Маслото от комплекта го изхвърли и запази тубичката. Това био еко чудо като засъхне после има киснене в бензин и нафта и на шина и на верига за да се освободи звездичката и прешлените на веригата. Използвай масло останало от смяна на маслото на колата . В никаъв случай отработено - то е за импрегниране на дървения.
Вeрига нова ще ти направят във всеки уважаван магазин за такава техника. Пр. Коледжиков , Щил,
Последна промяна от kr1100 на нед мар 09, 2025 9:21 am, променено общо 1 път.
MamaMy - майстор
Търся помпа за смяна на масло. Някой ако види някъде...
hidrazin - майстор
нед мар 09, 2025 1:20 amMamaMy написа:
Търся помпа за смяна на масло. Някой ако види някъде...
Смяна масло на какво?
Предполагам искаш да изсмучеш старото масло...
:partyman:
miliad - майстор
съб мар 08, 2025 3:19 pmanimi2006 написа:
съб мар 08, 2025 2:35 pmcholev написа:
съб мар 08, 2025 1:50 pmanimi2006 написа:
Здравейте! В понеделник пускат мини акумулаторна резачка Парксайд с 13 см верига (или шина). Някой ползвал ли е? Продават ли се съвместими вериги такъв р-р и отделно ще има и батерии 2 mA. Дали ще е достатъчна за такава машинка?
2милиамперачаса не е достатъчна, а 2ач каквато продават напълно е. :) . Полезна е машината много, макар и с недостатъци- ръчно смазване на веригата например. Но върши много работа; клони дъски греди и прочее без проблем. 20 сантима дебелина ще среже. Взимай
Ами за момента 2 милиампер часа пускат като батерия. Мислех две батерии да си взема.
В Кауфланда има на 4ам.ч.
Ал_ - специалист
МамаМу, почти съм сигурен, че ми бяха дали от един сервиз такава, или подобна за точене на масло през отвора за щеката. За нещо подобно ли иде реч? Ако да, и не държиш да е лидълска - намеря ли я, твоя е. Но едва другия уикенд ще мога да проверя
MamaMy - майстор
Точно за такава помпа иде реч, но 70лв са много. Като знам, че е нищо особено и не ми се дават. Аз евтини помпи видях много в Али-то, но проблема е входния шлаух. Не намерих такъв който да е с подходящ диаметър. Хем да влиза лесно в тръбата на щеката хем дупката да е достатъчно голяма за да смуче маслото с лекота. Поради тази причина се насочих към готово решение.
kr1100 - майстор
нед мар 09, 2025 5:41 pmMamaMy написа:
Точно за такава помпа иде реч, но 70лв са много. Като знам, че е нищо особено и не ми се дават. Аз евтини помпи видях много в Али-то, но проблема е входния шлаух. Не намерих такъв който да е с подходящ диаметър. Хем да влиза лесно в тръбата на щеката хем дупката да е достатъчно голяма за да смуче маслото с лекота. Поради тази причина се насочих към готово решение.
Канал повдигане на крик за да се поизвлачи корището навън от вана. Филтъра и отгоре се развива и сменя, ама пробката е в .../ Смени задължително и дихтунгата на пробката . Има я в Еврото и е под 50 ст./ е преди 4 г -напазарих няколко да не се разкарвам само за нея./
Точи маслото отдолу от пробката

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: