Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
hidrazin - майстор
съб мар 08, 2025 1:45 pmТрифон П.Трифонов написа:
Урок по география.
Е ти какво очакваш? Макарона не е завършил география а е завършил националния им институт по администрация.
А със заеманата длъжност даже не му се налага да знае коя държава къде се намира. Него просто го возят.
Вероятно не знае къде се намира дори Франция и с кого граничи... :? :lol:
Само не знам що още е президент на Франция? При това никакво одобрение от гласоподавателите. Още 2018-та *жълтите жилетки" трябваше да го отсвирят.
Е, то не че не знам защо още е президент. Не случайно му излезе името че е „президент на богатите“.
Във Франция, както и в почти целия ЕС демокрация НЯМА. Освен ако под демокрация не се разбира капитализъм.
И преди някой да тръгне да ме оборва, да направи справка КАКВО е демокрация...
България не прави изключение. Например у нас РЕФЕРЕНДУМ е мръсна дума. Даже не знам защо още я има в Конституцията?
Абееее..... свиркай си. :-D
:partyman:
hidrazin - майстор
Гърмяща брадва. Изисква се разрешително и регистрация в КОС. Както и други "неща"...

n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
"You need to press the drill twice when walking with it, it’s practically the law"
"The minute I step near my husband's tools he comes running like he has an alarm on them or something. He finally just bought me my own tools. "
Сори лошия ми френски, а и моят случай не е такъв :roll:

[youtube]https://youtube.com/shorts/wzEgm7cBSmc? ... dSYS7Ug5Ll[/youtube]
hidrazin - майстор
Ербап шИфьор и домочадие...

Ма не за дълго. :-D
(Напомнят ми за Ал Бънди ... :shock: )
hidrazin - майстор
ЕХААААА
Мое ли да си взема една? Собственоръчно ще си я изчукам и китосам... :-D

MamaMy - майстор
To тия са само пластмаса и карбон. Няма какво да изчукаш освен пасажера от дясно :wink:
hidrazin - майстор
чет мар 13, 2025 9:48 pmMamaMy написа:
To тия са само пластмаса и карбон. Няма какво да изчукаш освен пасажера от дясно :wink:
Ми хубаво де, тогава ще правя папиемаше. Като малък бях много добър с круши и ябълки. :-D
Пасажера от дясно с мистрията и каквото остане ще го отмия с водоструйката...

Тема "Клипчета! (... напишете резюме на постнатите линкове)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: