Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
vladtod - специалист
След дълго канене най -после се реших да постна снимките от моя ремонт миналата година макар ,че загубих голяма част от тях след проблем с компота ,но все пак спасих някои от тях които споделям с вас.Това е таванска стая която аз и батко ми я направихме чудесна за живеене за мен и приятелката ми.Има още неща за доискусуряване ,но ще им дойде времето и на тях.Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

ENJOY
Последна промяна от vladtod на пет фев 06, 2009 9:55 pm, променено общо 4 пъти.
NRG7 - специалист
Мен лично ме кефи,браво. Съвсем семпло и приятно изглежда,свежарско е.Скромно,но приятно. Важно е на вас да ви е хубаво и да се чувствате спокойни и сигурни.:)
vidrata - специален-специалист
Браво селски :lol: и на мен ми харесва .

Ся тая тръба фи110 дето излиза на вън за кво е и така открита ли я остави???Сифона в банята -ще съжаляваш ,че си сложил такъв ама след време и дано си признаеш тук във форума.Защо си лепил така дебело плочките в банята.

Мноооооооооо ме накефи малката Сола :) .
vladtod - специалист
Тръбата е за мръсния канал,която свършва в пода на нашата баня а не до покрива както трябва да е ,но навремето комшията си направи банята в другия край на апартамента и не искаше да му къртя спалнята/в която не влиза от 10 години,пенсионер е човека/ за да прекарам тръбата в стената и след дълъг спор направих тази" гимнастика "
Изображение
Изображение
За сифона съжалявам отдавна ,но ме мързи да го сменям .За плочите....сифона трябваше да залепне на пода ,но нещо не пресметнах правилно и се наложи в краищата да се направи дебело,все пак това съм го правил сам за сефте,за напред ще знам. :wink:
Toва е другия колектор който монтирах между 2-те тераси на третия етаж
Изображение
sasooooooooo - "специалист"
Неузнаваемо! Браво :2thumbs:
Само малко повече да наблегнеш на интериора. :wink:
Добре че си скрил тази тръба.Другото се е получило добре :)
vladtod - специалист
Данке форр евриуан :prayer: радвам се ,че ви хареса :-D
pavkatay - майстор
всичко е станало супер, но и аз като видрата смятам, че този сифон не е най-доброто. и още една забележка - 6-ти май е Гергьовден и не се се работи, ами се печат агнета и се правят софри. занапред да си го знаете :-D . искам също така да ми кажеш нещо повече за тези колектори и дали си доволен :?
vladtod - специалист
Ами за сифона хем съжалявам хем не,защото оставих една тръба ф50 за "отдушник" на мръсния канал за да не се получава "изсушаване "на другите сифони ,и явно тази тръба ф50 не е достатъчна и ми изсъхва сифона в банята на апартамента на третия етаж като пусна водата в тоалетната на тавана ,а вече е късно за интервенция и ще се наложи и долу да сложа такъв сифон.Относно Гергьов ден ,просто не ме свърташе тогава и бачках веднага след като се наплюскахме.За колекторите няма как да ти кажа ,че не съм доволен защото виждаш имам два,инсталацията излиза около 1000 кинта ако си я спретнеш сам. :-D

Тема "Моето скромно таванче" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: