Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
gogo7777 - майстор
нед мар 23, 2025 10:28 pmТрифон П.Трифонов написа:
Имаш проблем, но си е твой. Мен не ме засяга.
Мое се обърнеш към прокуратурата, но докато се опитваш да го решиш по този начин, шансове Йок. Докато не го разбереш, проблемът само ще се задълбочава. Самолечението никак не е препоръчително.

....към прокуратулата ли :lol: :lol: :lol: ...нови стихчета ли пишеш? Определено мозъка и устата не са ти синхронизирани.
:drinkers:
Никакво чувство за ирония, сарказъм, метафора.
Не го възприемай като повод за още едно:
hidrazin - майстор
нед мар 23, 2025 10:25 pmgogo7777 написа:
От когато започнаха да ме дразнят дърдорковците в кръчмата.
:? Че то с теб още не сме сядали в кръчма бре. Че да видиш дърдорко... :lol:
Добре че предупреди. Ще си нося невро паралитични боеприпаси с мигновено действие (на върха на иглата)... :-D
:partyman:
Baлepu - специалист
нед мар 23, 2025 8:45 pmhidrazin написа:

След това ПРАВИШ ПРОВЕРКА за отсъствие на напрежение/захранване!
Очаквах го. Ако обаче аз го бях написал това, нямаше проблем да започне замеряне с "какво ще се прави проверката". "Фазомера" го изключваме по презумпция. Мултицет/тестер ... надали има. Ако има - до колко може да му се вярва ... Контролна лампа ... Той не знае как да си вкара контакта в конзолата, ще му обяснявам как да си прави и ползва такава ... Мислех да напиша за късо. Бях сигурен, че и за това ще ме освиркате. Макар че имам случай, когато и късото не помогна. Дадох го между кафяв и заземяване. Фазата била по синия (не след ключ за лампа).
В крайна сметка това е форум. Като не съм казал нещо, знаещите да допълнят. Вместо това се изля едно количество спам ...
Хайде селянино разбирач, кажи на човека как да си направи проверката за неналичие на напрежение, предвид познанията му (и евентуално инструментите му), вместо да лееш "остроумия" в този технически подфорум.
gogo7777 - майстор
нед мар 23, 2025 10:54 pmhidrazin написа:
нед мар 23, 2025 10:25 pmgogo7777 написа:
От когато започнаха да ме дразнят дърдорковците в кръчмата.
:? Че то с теб още не сме сядали в кръчма бре. Че да видиш дърдорко... :lol:
Добре че предупреди. Ще си нося невро паралитични боеприпаси с мигновено действие (на върха на иглата)... :-D
Имах предвид безполезен дърдорко. Не се ли подразбираше?
Аз съм добър слушател и няма да ти трябват боеприпаси ако къркаме някога заедно :wink:
Ал_ - специалист
Ей, нема се научите. Праща се тъщата да бръкне с вилица в някой контакт. В най-хм….лошия :? случай - ще падне тъщата, плюс някой забравен/скрит предпазител :partyman:

Тема "Изгорели контакти и лунички" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: