Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
Chefo77 - майстор
На ренде син Бош, на второто ползване моторът започна да пърка. На второто ползване след сервиза главата с ножовете се прецака. След това посещение замина в ОЛъХъ-то. Машина, случва се.
ESPACE - майстор
съб мар 29, 2025 9:39 amChefo77 написа:
съб мар 29, 2025 4:39 amESPACE написа:
Абе кой ще се рови да ремонтира Райдер или да гледа дали е отварян? Ще му го сменят направо
Не бих лежал на това ухо. Може да не е топмарка, но сервизните техници не са от глупавите - първото, което проверяват, е дали няма повреда на покритието на винтовете.

Това е ъглошлайф не телефон, може всичко да стане по време на работа което да компрометира "покритието на винтовете". Има си начини да се бележат тези винтове, така че да личи ако са развивани. Покритието не е един от тях.
zz_stefanov - майстор
Какво коментирате реакцията на сервиза преди флекса да е занесен там. Марката е оплюта, но все пак имат сервиз и гаранционна политика.
Да го сглобява и да го носи в сервиза.
zz_stefanov - майстор
съб мар 29, 2025 10:14 amChefo77 написа:
На ренде син Бош, на второто ползване моторът започна да пърка. На второто ползване след сервиза главата с ножовете се прецака. След това посещение замина в ОЛъХъ-то. Машина, случва се.
А ни даваш съвет да си купим нещо марково втора ръка.
Не препоръчвам на никого това.
Chefo77 - майстор
Приятелю, това, което пада от покритието на винтовете съвсем не е това, което може да се получи при употреба. Да, има си начини за маркиране, но дори и немаркирани да са, пак ги хващат.
Chefo77 - майстор
съб мар 29, 2025 11:23 amzz_stefanov написа:
На теб това ли ти направи впечатление? Не можа да схванеш какво имах предвид и реши да атакуваш... Смешно и жалко.
zz_stefanov - майстор
съб мар 29, 2025 11:29 amChefo77 написа:
съб мар 29, 2025 11:23 amzz_stefanov написа:
На теб това ли ти направи впечатление? Не можа да схванеш какво имах предвид и реши да атакуваш... Смешно и жалко.
Е, наби се на очи :)
Много добре знам за какво говориш.
Втора ръка категорично не.
Делян - специалист
При мен шлайфа е най джелатски ползвания инструмент, хич не го жаля. Затова най евтиния. Първо бюджет - изкара близо 15 г. след това райдер, който ми го откраднаха, сега ейнхел. Ако стане нещо - при "рускинята", там лагерите са два вида - от 2 и от 5 лева. Иначе гаранцията ще ми го задържат една седмица и аз какво правя?!
Chefo77 - майстор
Като няма да има гаранция, защо да не е втора ръка марков вместо по-нискокачествен?
И, за да не остане някой с погрешно впечатление, когато продадох рендето съм описал всичко, което му е правено + оставащата гаранция. Коректността го изисква, поне така мисля аз.

Деляне, вземи си втори бре, пич :D
zz_stefanov - майстор
Ми моите наблюдения са че скъп инструмент се продава защото има проблем. Или е повреден или му е изтекъл ресурса. А като стигне в сервиза изведнъж се открива, че било по добре да си купел нов. Оценката колко и остава на машината обикновено е неточна и не всеки може да я направи. Възможна е и след гаранционната изненада да не се предлагат важни части.
Купувайте ново с гаранция. За всеки пътник ще се намери влак, според джоба :)

Тема "Счупен лагер на ъглошлайф Raider" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: