• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
GRINGO - помощник
ще слагам преходна лайсна вратата на кухнята ми но незнам дали няма да нацеля някой кабел като пробия за дюбелите.Панелка е апартамента как да разбера дали кабелите минават под касата .някой знаели на какъв принцип са слагани кабелите в панелките от преди 20-30г.
rulom - модератор
Първо си оправи заглавието :!:
Второ не казваш тая преходна лайсна на ламиниран паркет или плочки ще лежи от едната страна?
А от другата на какво ще легне?
Ако пуснеш снимка ще имаш по-добър шанс за помощ.
sez_djebel - специалист
GRINGO написа:
ще слагам преходна лайсна вратата на кухнята ми но незнам дали няма да нацеля някой кабел като пробия за дюбелите.Панелка е апартамента как да разбера дали кабелите минават под касата .някой знаели на какъв принцип са слагани кабелите в панелките от преди 20-30г.
Щом не знаеш от къде минават кабелите не рискувай ! Има лайсни които направо се лепят , а за по сигурно можеш при монтажа да сложиш и малко монтажно лепило !
Успех : Сезго :wink:
Spokoiniq - майстор
Абе вие полудяхте ли???По БДС НЕ СЕ полагат тоци по пода!!!Панелка или не, има си правила!
mitcd - специалист
Ела у дома да видиш къде са.Поне у пет блока съм сигурен че кабелите са положени на пода в ъгъла.
mitcd Пуснато на: Съб Фев 07, 2009 6:48 pm Заглавие:

Ела у дома да видиш къде са.Поне у пет блока съм сигурен че кабелите са положени на пода в ъгъла.
С времето изолацията се разрушава, я си представи като някои почне да мие пода с мокър парцал какво може да стане :sad: .
sasooooooooo - "специалист"
:lol:
Тръбите вървят в гофрирана тръба, а и най-често са ПВВМ-и, та малко трудно да се разрушат.
:lol:

Не трябва и да боядисваме с латекс, защото когато влагата попие... малииииии.....

-------------
Нищо лично.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Течен пирон. И си вземи лайсна без дупки.
mitcd - специалист
Никакви тръби няма .Направо се вижда мостовия кабел във фугата.У дома съм шляпнал отгоре замазка.Ако трябваше да слагам тръби трябваше да разбивам на всякъде.Как са ги приемали тия апартаменти при комунизма не знам.
lz1wvm - специалист
Как са ги приемали тия апартаменти при комунизма не знам.

Тогава нямаше акт 16.
  • 1
  • 2

Тема "HELP" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: