• 1
  • 2
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
ericmax - помощник
Здравейте,
живея в апартамент от 60 и малко квадрати,със коридор на Г от входната врата към кухнята.Срещу входа е вратата на хола,а спалнята е до него.В късият коридор имам вграден гардероб,който граничи със стена на банята(вратата е в коридора)и водопроводните щрангове.
Искам да разделя банята и тоалетната,като към WC-то да се влиза от страната на вградения гардероб.Някой ако е првил нещо подобно,да ми даде съвети.
Благодаря на всички.
rockwall - майстор
да ти кажа опитах се да начертая апартаментът ти, но нещо не ми се получи - дай някакъв чертеж

лесен начин е да го надраскаш на лист и да снимаш с апарат ако не си по чертежите
masterval - майстор
Ако не бъркам това е панелка. Това е вероятен чертеж, но дори да не е точно така, принципът мисля че е такъв.
Няма причини да не стане, ако банята е от тези, които знам, около4 м², като шахтата със щранговете и канала е по диагонал на вратата и обслужва и кухнята, която е зад стената.
Гърбът на гардероба е 6 см панелче, там няма никакви комуникации.
Дълбочината му сигурно е около 50 см. Предполагам, че шахтата ще влезе в новата тоалетна, а другото ще остане баня и тоалетна с размери около 1,5 х 2 метра.

Прикачен файл

untitled 1.jpg
untitled 1.jpg (13.29 KиБ) Видяна 5832 пъти
vidrata - специален-специалист
Идеята за разделянето не е лоша .Ти горе долу си го измислил ама защо искаш да си загубиш вгр. гардероб?? И помисли за вентилацията на банята след разделянето защото отдушника ще остане в тоалетната.Иначе ще стане няма как.

Апартамента ти ако е нормална двустайна панелка ,аз съм виждал с разделена баня ама вратите бяха една до друга на стената където си е оригинално вратата.
Успех.
svetliopi44 - Чирак...
:)
Последна промяна от svetliopi44 на пет ное 13, 2009 8:38 pm, променено общо 1 път.
ericmax - помощник
Апартамента е с подобно разположение като на "masterval "/по точно Г-то е от входната врата наляво/ Мисля да използвам половината гардероб,за да оставя пералнята там,а другата половина да е входа към тоалетната
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 2:02 am, променено общо 1 път.
ericmax - помощник
Извинявам се за лошото качество,компа ми прави проблеми но ще го.... :datz:
Това е разположението на жилището.

Прикачен файл

Picture 017.jpg
Picture 017.jpg (22.08 KиБ) Видяна 5647 пъти
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 2:03 am, променено общо 1 път.
vidrata - специален-специалист
ericmax за абсолютно същия апартамент ти говорех.Не си губи гардероба апартамента и без друго не е голям.Защо ти е вратата на WC -то да е срещу спалнята ,да не ходиш по 10 пъти на вечер до тоалетната???
  • 1
  • 2

Тема "Въпрос: Преустройство" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: