Мнения и въпроси за хола
bikerider_ - специалист
аха, май се сещам за кое кръстовище иде реч - това на канала с реката вероятно. Ще обходя участъка, пък дано го намеря. Най-хубавото е, че е близо до мястото, където трябва да работя. Мерси за инфото!
Само още 1 въпрос - колко ще струва наемането на въпросния перфоратор за 2-3 часа?
Takezo Sensey - модератор
За това вече нямам идея ...
Предполагам срещу банкнота с лика на Стефан Стамболов, ще имаш правото да я ползваш за 24 часа . :wink:
bikerider_ - специалист
E, ако е толкова няма проблем, но си мислех да не е повече, че тогава вече не си заслужава. Мерси много за помощта!
svetliopi44 - Чирак...
:)
Последна промяна от svetliopi44 на пет ное 13, 2009 8:31 pm, променено общо 1 път.
todor_velikov - специалист
takezo написа:
bikerider_ написа:
Мммм, това кръстовище с кой булевард е? Сори за непросветеността, но предпочитам домашните шопски пред Кенар... :-D
Нямам идея :ops: всички му казват :"На светофара на кенар" :ops:

По Сливница светофара между "Оплъченска" и "Константин Величков" ( май така се казваше :ops: ) е един , демек "Кенар" :wink:

Аре някой от София да потвърди :wink:

2 светофара са между булевардите,а кръстовището е сливница и димитър петков,няма общо с реката която е иван иванов,но пък там не се сещам къде могат да дават такива инструменти :?

на гърба на този блок 127 знам дават къртачи под наем ,но незнам каква е цената,ще ти е близо http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=d687 ... itsearch=0
bikerider_ - специалист
В понеделник ще потърся. Ако там няма, сигурно ще отида до Сребърна, при сервизите на Бош, на Хладилника - там сигурно също има. :)
bikerider_ - специалист
Само за невярващите, че обикновената бормашина(не ударна!!!) с видия би се справила с моята задача да споделя, че точно с нея свърших работа в крайна сметка!!!
Една остра видия и пробих над 9 дупки, като в бургията има още хляб... :-D Не знам, но ми се видя малко рисковано да взимам машина под наем, при положение, че оставям депозит 200лв. за нея. Винаги после могат да кажат, че съм я повредил нещо си и да ми вземат, ако не целия, то поне част от депозита. Та те иначе от какво печелят?! От 20-те лв. на ден за ползването ли?! Не мисля!
housedoktor - майстор
Е ,с много злоба и с маткапа става :lol: Имаше сцена от "Бягство от затвора"-там използваха ръчен кухненски миксер
bikerider_ - специалист
Всъщност стана много лесно дори. Непредполагаемо за тези, които не са опитали. Просто бургията беше перфектна.

Тема "Пробиване на твърд железобетон за поставяне на корнизи" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: