• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
Velio - специалист
pariza написа:
Кажи с коя програма си я правил \:D/
Няколко теми по- надолу е питал за Kitchendraw
hkoko - специалист
BanoTheWolf
МнениеПуснато на: Сря Фев 04, 2009 5:28 pm Заглавие:
Относно цвета виж какво намерих в списание "Жилища" бр.1/2008г. Мисля, че може да ти е от полза, тъй като кухнята няма да е много голяма. Лека и успех!

"Белият цвят отразява 80% от светлината и стаите изглеждат просторни и осветени. Той може да бъде доминиращ, но ярки акценти в други цветове ще подчертаят неговата универсалност. Бялото е особено подходящо решение за по-малки помещения, заради оптическото увеличаване на обемите, което придава."
Напълно съм съгласен с теб даже вчера направихме един шкаф за фурната и котлона за мостра и да можем да си ползваме уредите до генералния ремонт :) Като цяло използвахме избелен дъб а само челото на чекмеджето обкантихме с мдф профил венге, поне за мен се получи доста добре.
А за името на програмата отговорих още на Силвето.
sasooooooooo - "специалист"
Пробутай някоя снимка де :roll:
shadowman - майстор
Бялото е как да кажа, малко обикновен цвят и за това ще ти препоръчам лъскаво бяло (ако ти допада такъв материал), което отразява до някаква степен. Starwood произвеждат няколко цвята от този тип, лъскави и дори имитират до някъде акрил и полиглос, но цената е нормална. Вчера направих един шкаф от този материал и изглежда друго, а като се съчетае с черно от същия материал и става добре, има лъскави кантове за тази работа и не са скъпи.
BanoTheWolf - специалист
hkoko написа:
А за името на програмата отговорих още на Силвето.
Kitchendraw 4.5 / 5.0 я има в Zamunda, ма нещо се оплакват от краковете и мисля да я дръпна да видя за какво иде реч :)
Дай снимки после да гледаме :)
shadowman - майстор
Китчена 4,5 ако се подкара трябва да се връща годината на компа инак не става, а за 5-та версия замомента съм виждал само един работещ крак/ръка.
hkoko - специалист
Да точно от замунда си я свалих.Не съм връщал часове и години, крака даден там ми направи някакъв акаунт с много цифри и увеличи минутите някъде до 300.Говоря за версия 4.5
Тези дни ще кача и снимки :)
hkoko - специалист
shadowman
ако не ме лъже паметта беше споменал,че не можеш да слагаш контакти.Имам такава библиотека за програмата ако не си я намерил пиши как да ти я пратя.Казва се"househld"
shadowman - майстор
Прати ми я, дано я разбера. Пощата ми е в профила.
  • 1
  • 2

Тема "Съдействие за проект на кухня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: