ср апр 02, 2025 6:02 pmcolor написа: Резервоара може да стои на открито, но на хидрофора му трябва нещо да го защити от атмосферните условия. Инвертора се побира в шкафа под мивката в банята.Ти май не си видял как зеленясва резервоар, еле пък на слънце. Нали иска да я ползва за миене и къпане. На легионалата само застояла вода и трябва. Ще се снабди с сума ти болести. Размера на хидрофорния съд е колкото бойлер 80 литра. А с парите спестени от инверторната помпа спокойно може да си направи една шахта около сондата с един готов пръстен за бунар. При мен е така. Ако иска мога да снимам мойто как е направено.
ср апр 02, 2025 6:09 pmivanovbg написа:Резервеоара който ще ползвам е 200 литра и ще е на сянка. Не мисля че има шанс водата да се застои, по-скоро ще трябва по-често да се допълва с вода от сондата. Освен това смятам да монтирам и UV стерилизатор след хидрофора.ср апр 02, 2025 6:02 pmcolor написа: Резервоара може да стои на открито, но на хидрофора му трябва нещо да го защити от атмосферните условия. Инвертора се побира в шкафа под мивката в банята.Ти май не си видял как зеленясва резервоар, еле пък на слънце. Нали иска да я ползва за миене и къпане. На легионалата само застояла вода и трябва. Ще се снабди с сума ти болести. Размера на хидрофорния съд е колкото бойлер 80 литра. А с парите спестени от инверторната помпа спокойно може да си направи една шахта около сондата с един готов пръстен за бунар. При мен е така. Ако иска мога да снимам мойто как е направено.