• 1
  • 2
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
barakuda - специалист
Здравейте,на книжката ми изтича 10-годишния срок.Не си спомням при подновяване искаха ли медицинско.Някой ако знае,да каже!Благодаря!
chapara - майстор
Иди при личния си лекар.
Последна промяна от chapara на чет апр 24, 2025 12:04 pm, променено общо 1 път.
bigdragon - майстор
Да, издава се от личния лекар.
hidrazin - майстор
чет апр 24, 2025 10:06 ambarakuda написа:
Не си спомням при подновяване искаха ли медицинско.
Но пък МВР помни и отговорът е ДА.
ЦЪЪЪК

Пак добре че нямаш някоя от категориите С, D или Ттм. Тогава ще ти трябва и "психо"...

:partyman:
чет апр 24, 2025 10:43 amhidrazin написа:

Тогава ще ти трябва и "психо"...

:partyman:
Аууу, мен ме пропуснаха!!! Що така?!
Chefo77 - майстор
Искат медицинско и не е задължително да е от личния ти лекар. 2021-а сменях, моята лекарка можех да я видя след 2 седмици - влязох в първия медицински център, при първия общопрактикуващ лекар, пред чиито кабинет нямаше чакащи, поприказвахме си с пича и сестрата му, измериха ми кръвно и пулс - и си тръгнах с медицинско. По спомен 20 или 30 лева платих.
chapara - майстор
чет апр 24, 2025 7:58 pmChefo77 написа:
Искат медицинско и не е задължително да е от личния ти лекар. 2021-а сменях, моята лекарка можех да я видя след 2 седмици - влязох в първия медицински център, при първия общопрактикуващ лекар, пред чиито кабинет нямаше чакащи, поприказвахме си с пича и сестрата му, измериха ми кръвно и пулс - и си тръгнах с медицинско. По спомен 20 или 30 лева платих.
Частен случай😁
С пари всеки знае, и аз го правя, но не е там въпроса. А очния лекар :? Може да си сляп, примерно.
Задължително. Сега е 2025.

Някой спомена частен случай. Един такъв, подобен на твоят, бе решен с подписа на личния лекар.
MamaMy - майстор
Не знам как е за В категория. За С обаче те разкарват из цялата поликлиника. Накрая "вътрешни" завършва цялата епопея и отиваш на регистратурата да се внесеш и за заверка. За един ден работа само.
Chefo77 - майстор
чет апр 24, 2025 8:06 pmchapara написа:
Частен случай😁
С пари всеки знае, и аз го правя, но не е там въпроса. А очния лекар :? Може да си сляп, примерно.
А очният лекар как те проверява - с книжката с цветните петна. По същия начин както и този пич. Да, и това направи, забравих.

Бате Трифо, точно че е 2025-а. Сега всеки лекар има достъп до здравното ти досие.
  • 1
  • 2

Тема "Шофьорска книжка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: