Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
пет май 02, 2025 3:47 pmMamaMy написа:

Специалния силикон на който пише PU :lol:
Значи, кога я съм се омазвал до ушите с "ПУ", без да знам, че е такова, Чапи още е лепил на норма и без фуга.
Повечето аквариуми си ги правих с Teroson, специален за аквариуми. Има няма 40 годин, леле!!!

Да оставим на Чапара правото на първо мнение!
MamaMy - майстор
пет май 02, 2025 4:37 pmchapara написа:
Какъв Практикер те гони? Никога не съм пазарувал от тези вериги освен пясък и пирони. Сама от фирмите и директни вносители. Живей си с убежденията че ние в голямото село ядем доматите с колците. И ако обичаш без оценки и квалификации, които не съм ти поискал. Кога аз съм го направил спрямо теб???🤔🙄 В живота има граници и норми на поведение. Невъзпитано е да се преминават освен към силно заслужили си ги, т.е. дебили. Така мисля аз и така съм възпитан.
Извинявай ако съм те засегнал, но не виждам къде и с какво! Не обичам да си оставям и магарето в калта, но квалификации и оценки към теб, само суперлативи. :partyman:
chapara - майстор
Това от поста ти, което съм цитирал нормално ли звучи? Или стигна до там да си адвокат на Трифон. Освен всичко е обществена тайна че не ми е общуването с него приятно и съм го сложил във врагове, както и доста други.
Иначе благодаря.
MamaMy - майстор
Съвсем нормален пост в отговор на твоя. Както казах магарето си в калта не оставям. :wink:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Споко бе, Чапара наскоро си откри дипломата и акъла и се зае да ръси.
Не знам що
MamaMy - майстор
пет май 02, 2025 8:46 pmn_a написа:
Споко бе, Чапара наскоро си откри дипломата и акъла и се зае да ръси.
Не знам що
Пенсионер, седи си дома и скучае. Вместо да ходи на социални (пенсионерски) сбирки в Кауфланд и Лидл и да се вози с пенсионерска карта без пари из градския транспорт, той се заврял в къщи. :butthead:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Не познавам плочкаджия-пенсионер. Добрите работят докат умрат. Приблизително
Пичуи, Кака,

Морското е метнало въпроса и не е прочело нищичко от последвалите дебати.
А ние продължаваме да взривяваме влакове!!! Лепим, обезмасляваме, предявяваме претенции като в деЦката градина- ма аз бех пръва....
nautilus33 - майстор
Дали е добре да комбинирам ПУ с 60секунди на титан? Трябва ми нещо, което да хване веднага, понеже нямам с какво да държа площта притиснат, докато стегне ПУ.
Хм, този Титан много ме блазни да го ползам самостоятелно, без ПУ. Аз бих.
С подобно, без да е толкова бързо и в комбинация с дюбели за монтаж на кухня, съм монтирал кухнята си.

За по-безопасно да изчакаме мнението на Чапара!

Тема "Лепене на неръждавейка върху теракота?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: