пет май 02, 2025 9:14 pmnikolson написа: Иб@си, ябълките покафеняват, заради пектина. Ако някой вярва, че това са американски ябълки, или ГМО...Ябълките не покафеняват заради пектина.
Най-напред, Монсанто вече ги няма. Но по-важно, ...
Кой каза че са американски? Мое да са Канадски...

Ябълките които не покафеняват СА произведени с ГМО.
Монсанто последните 15 години съществува под "шапката" на Bayer.
Но по-важното - ти кое не можа да разбереш?

Ей де е аверчето ти какво е цитирал:
пет май 02, 2025 7:07 pmbigdragon написа: Машинен превод:Те са разработени чрез процес на генно инженерство от Okanagan Specialty Fruits Inc.И пак - ти какво не разбра?
Основното което да разбереш е че СА ГМО. Толкова ли е трудно?