• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
kartechar - специалист
Само като видях командващия парада как марширува до льотчика - като непредпазливо пръднал след порция тлъсто агнешко, ми стана ясно какво предстои :-D. ВВС-ар и строева подготовка е оксиморон. Че и бригаден генерал :lol: - абе много вожд, малко индианец!
gogo7777 - майстор
Не само ме е срам, а полудявам даже :)
hidrazin - майстор
чет май 08, 2025 9:16 pmТрифон П.Трифонов написа:
Не го гледах.
Разбрах какво ще е още когато се обяви, че на парада ще има само.........
То и аз бях решил да не го гледам по същите причини.
Ама сега покрай поста на DMN си викам - "Дай да видя, мое па да съм сбъркал."
Да ама не. Както винаги винаги не съм сбъркал. Торби с картофи се люшкат по жълтите павета...
Иначе тая година им вдигнаха заплатите с 30% за офицери и 50% за войници.
За такива заплати трябваше да им скъсат дирниците от тренировки а не да се клатят като матрьошки.
чет май 08, 2025 9:16 pmТрифон П.Трифонов написа:
Не мога да се смея на....По-скоро ме е срам.
То и мен ме е срам ама няма да си тровя нервите заради некадърници и предатели.
За това ... хиля се. А смехът е здраве. :-D
:partyman:
kartechar - специалист
чет май 08, 2025 7:26 pmbigdragon написа:
Парадът е от преди два дена, толкова ли чакаш за опорката?
Змей, нещо си се инфектирал, ама е разбираемо :wink: . Що да чакам за опорката - 2 500 рубли за пост са толкова и сега , и преди три дни, когато беше парадът. Какво да очакваш от несретници, заловени по моловете и пратени в Дъждоландия на обучение и демонстриращи мощта на Незалежная :lol: .Aмa то тези дето можеха, вече ги няма. Оттук нататък нещата ще са така, докато дойде реда на Zelejugend :x !
MamaMy - майстор
Снощи гледах един филм "Ярост". Ми там артистите играещи немски войници се стараеха и си маршируваха като професионалисти. Да ги бяха взели тях поне на парада да ни представят. За тези заплати сигурно биха се съгласили.
Djack - специалист
Най вероятно ИИ се е погрижил за голяма част от кадрите! Едва ли дрона с фотоапарата се е навирал между изтребителите.
MamaMy - майстор
пет май 09, 2025 10:50 pmhidrazin написа:
чет май 08, 2025 10:45 pmMamaMy написа:
Снощи гледах един филм
Е, аз пък днес гледах парад, военен парад. Истински военен парад!
Тазгодишния парад по случай 80-годишнината ще остане в историята за много десетилетия напред. ...
Парада и аз го гледах. Велики са. Те са грандомани. Просто при тях всичко е голямо.
Изкефи ме, че си пазят още 34-ките. Едва ли ще ги вкарат някога в реален бой, но като гледам са си абсолютно функционални.
bigdragon - майстор
Дръж здраво Спаската кула:
https://x.com/i/status/1921458046665888157 =D>
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

Тема "Куриози по света и у нас - Ако не беше истина, щеше да е голям майтап 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: