ср ное 06, 2024 11:16 amDjack написа:То максималния дебит на помпата е 32литра в минута. Действай смело.ср ное 06, 2024 10:14 amkozl написа: Няма данни за помпата.Не знам дали няма да се счете за реклама https://praktiker.bg/bg/Dalbochinni-pom ... eaturesTab
Няма данни за необходим напор и дебит при консумация.
Като няма данни възможната преценка е "проба - грешка".
Купил си помпата, измерил си дебит 22 л/сек при, предполагам при изхода на сондажа. Като свържеш помпата към консуматора този дебит ще намалее. С колко![]()
![]()
![]()
Според зависи от помпата даже може и да е нулев дебита ако максималният напор на помпата се окаже по-малък от геодезичния напор.
Нямам представа, какъв дебит ще ми е необходим, щерките нямат особен интерес към ранчото, така че сме двама души и поливане на градина (оранжерия) с капково напояване.
Дебита го измерих на 10 метра от сондажа - дръпнах маркуча извън оградата в съседния празен двор да не наводнявам терена! Смених бързата връзка на маркуча, че от бързане бях сложил такава с хидростоп и дебита вече 26-7 л/мин.
Къщата е на 15м. от сондажа, терена е равен. За сега е водоснабден само първия етаж.
Това се сещам.