Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
hidrazin - майстор
Женчовци с моторни коси. Ей тая слага по двама такива в чашките си - единия в лявата, другия в дясната. :-D

:partyman:
P.S. Не мога да го намеря със звук. Тубата е изтрила звука заради авторски правя на един тъпанар.
Ако някой го намери със звук - да свирка. Ще бъда благодарен!
Ако го намериш със звук, еротиката ще е пълна.
Ей го даскала ѝ.

Нещо кордата или ваксата не е уцелил.
емовлаха - специалист
пон май 19, 2025 8:14 pmТрифон П.Трифонов написа:
Това отговаря на "стотиците литри" масло, което си превъртял през машините си. Поне това внушават постовете ти.
Една друга сметка не излиза, но ти си знаеш най-добре. Пък и кой съм аз да ти я правя!

Та, както се казва- в този ред на мисли, колко бензин да разбъркам за кастрачка, г-не Емо? Не кося и не режа от Зорница до Венера, нямам и фирма, не съм под педесе......
То толко гора и толко поля останаха ли?
Със възрастния човек дет си лафих на пейката и си плаща данъците за 15 мин научих 1 нещо ново :)
През стажа си на съчкосекач, съм превъртял стотици литри червено масло! Работил съм със служебни резачки споменавал съм и модели със който съм работил
Не знам Господин тъмен сектор Трифоне колко да си смесваш. Ти си човека който вади пари със рязане на дърва
Нямам финансови затруднения за сега и не ми се налага да работя допълнително, скромно живея!
Имам си лични терени за косене и на някое приятелче услуга. Паля си таралянгата прая си кардио охвърлям се с трева до ушите...
Ае сиганска работа :) За дървата споделих 50метра за лично на година и на някое друже рамо щото не е малка резачката дето имам от 21г да ти припомня МС 460 с нея съм си вадил и пари. Тя е на над 2000метра добита и нарязана за огрев едра дървесина. Последните ми едри изпълнения с нея бяха със 63см шина и изтекло от срок червено масло . Мисля, че ти бях споделил, че стойноста на веригите шините и водещи колела дето са минали през нея надвишават цената за която съм я купил 1450лв. Всичко точено на ръчичка и пиличка Х същия начин 029ка 90-те години лично моя над 900лв за консумативи. Дадох я на мой хора изгориха и семеринг. Оправих я и им я подарих, след това я продадоха.
Аз съм претръпнал от Щил, ръцете ми все още не са ок със оросяването няма и да са ок за в бъдеше ! Когато си купувах кафе и вземах чашата, просто я смачквах и се изгарях а циганите ми се смееха. Няма как да го разбереш не ти го и пожелавам! Не се и оплаквам това беше мой избор парите :)
gogo7777 - майстор
пон май 19, 2025 9:12 pmТрифон П.Трифонов написа:
Ей го даскала ѝ.

На тоя косата му е като твойто трионче......нема Щил, нема Хускварна....всеко дръво пада за секунди. :lol:
пон май 19, 2025 9:31 pmемовлаха написа:
пон май 19, 2025 8:14 pmТрифон П.Трифонов написа:
Това отговаря на "стотиците литри" масло, което си превъртял през машините си. Поне това внушават постовете ти.
Една друга сметка не излиза, но ти си знаеш най-добре. Пък и кой съм аз да ти я правя!

Та, както се казва- в този ред на мисли, колко бензин да разбъркам за кастрачка, г-не Емо? Не кося и не режа от Зорница до Венера, нямам и фирма, не съм под педесе......
То толко гора и толко поля останаха ли?
Със възрастния човек дет си лафих на пейката и си плаща данъците за 15 мин научих 1 нещо ново :)
През стажа си на съчкосекач, съм превъртял стотици литри червено масло! Работил съм със служебни резачки споменавал съм и модели със който съм работил
Не знам Господин тъмен сектор Трифоне колко да си смесваш. Ти си човека който вади пари със рязане на дърва
Нямам финансови затруднения за сега и не ми се налага да работя допълнително, скромно живея!
Имам си лични терени за косене и на някое приятелче услуга. Паля си таралянгата прая си кардио охвърлям се с трева до ушите...
Ае сиганска работа :) За дървата споделих 50метра за лично на година и на някое друже рамо щото не е малка резачката дето имам от 21г да ти припомня МС 460 с нея съм си вадил и пари. Тя е на над 2000метра добита и нарязана за огрев едра дървесина. Последните ми едри изпълнения с нея бяха със 63см шина и изтекло от срок червено масло . Мисля, че ти бях споделил, че стойноста на веригите шините и водещи колела дето са минали през нея надвишават цената за която съм я купил 1450лв. Всичко точено на ръчичка и пиличка Х същия начин 029ка 90-те години лично моя над 900лв за консумативи. Дадох я на мой хора изгориха и семеринг. Оправих я и им я подарих, след това я продадоха.
Аз съм претръпнал от Щил, ръцете ми все още не са ок със оросяването няма и да са ок за в бъдеше ! Когато си купувах кафе и вземах чашата, просто я смачквах и се изгарях а циганите ми се смееха. Няма как да го разбереш не ти го и пожелавам! Не се и оплаквам това беше мой избор парите :)
Нещо трябва да понамалиш, господине. Като пишеш трябва и да мислиш.
Литър сам разбъркал, 0.8 е в бутилката. От налятите 0.2 в машинката има останало за още една заплата.
Смешник!
hidrazin - майстор
пон май 19, 2025 9:12 pmТрифон П.Трифонов написа:
Ако го намериш със звук, еротиката ще е пълна.
Не мога да го намеря със звук. Ама за теб и еротиката - ей ти едно със звук.
Ти със Шилката ще си някъде далеееееч назад. :-D

И не, оня не и е даскала... Гола вóда е. Коси като абдал, със сила а не с техника и финес. :)
емовлаха - специалист
Снимай и разправяй за декомпресори в форума или хоремака :)
Аз залагам одавна на умсвената работа и не бачкам на клон/дърво :)
Бъди жив Трифоне! Много здрави хора си отидоха!
Радвай се на нещата дето нямат стойност!
пон май 19, 2025 9:48 pmhidrazin написа:
...
Ти със Шилката ще си някъде далеееееч назад. :-D
Със сигурност.
Обаче, само докато ѝ хвана чалъма. За сега съм още в "Тъмен сектор", като кося градината на баба Гана, бог да я прости! Да не запустява де. Кастря моите дръвчета, както и в съседния двор.
Ноооо.......като задобрея.....Абе, трябва ми счетоводител, или перач.

Някой пак го удари на чувства. Какви декомпресори, какви манометри?!!
Поне знаеш ли какво е ХоРеМаГ?
hidrazin - майстор
пон май 19, 2025 9:53 pmТрифон П.Трифонов написа:
Абе, трябва ми счетоводител, или перач.
Търси из правителството. Там са най-добри. Примерно Асенка Василева... :-D
пон май 19, 2025 9:56 pmhidrazin написа:
пон май 19, 2025 9:53 pmТрифон П.Трифонов написа:
Абе, трябва ми счетоводител, или перач.
Търси из правителството. Там са най-добри. Примерно Асенка Василева... :-D
Ааа, такива ше ме остаят без риза на гърбината!

Тема "Моторна коса тример каква ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: