Мечтата на всяка домакиня
MamaMy - майстор
Без стикер в къщи имам 2. В колата 2 със стикер и на работа един със стикер. Не съм най-изрядния, но има и по-зле.
Николов Н. - специалист
Съвет-при възможност вземете/ дано не се наложи да се ползва/ СО2 пожарогасител. След ползване на прахов - няма почистване. Личен опит от полване на двата вида ,че и пеностанция. Като пожарникар по принуда.
Въйййй!!!
Влахче, ти днес цял ден на Органа ли удисваш?
Празник е.
Всъщност, браво на Органа! Свършил си е работата.
Браво и на теб! Честит празник!
chapara - майстор
Нерде абсорбатор, нерде пожарога сител с печат. Аз се справих с пет годишен.
Некой тегли и тая тема за по гъз@ си. Аман, дейба.
Ае сопри коню.
Последна промяна от chapara на нед май 25, 2025 9:26 am, променено общо 1 път.
hidrazin - майстор
пет май 23, 2025 12:17 amchapara написа:
Преди две години се запали олиото в тигана, абсорбатора дръпна пламъка ...
Че то ти си бил голям палавник бре... :-D
Да пробвам да те уредя на работа в Арсенал? :?
Ще правиш огнехвъргачки ... :cool:
:partyman:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Нещо не'ам нерви да чета цялата тема, 5 страници, половината е дръгнене... Та директно по темата ;-)

Алуминиевото гофре е идеално замислено за отвеждане на кухненски въздух. Просто го сменяйте от време на време. По-често, по-добре
Плас'маси нямат работа там. Най-лесно се пали аспиратор...
А най-ужасното нещо е кухненски пари отвеждани в зидан комин...

За строителната част по отвеждането и завършването отвън си има материали и техники и твърде много такива неща стърчат по фасадите, гледай и се учи и мисля за ненужно да пиша тук кое, как и защо точно така, но при поискване мога

Профи аспираторите познайте защо имат тези особени метални ламели по чадърите на аспиратора... всяка седмица оттам се вадят литри мазнина. Това, същото, в домашни количества, си кондензира по вашите аспиратори и отвеждащи тръби. Пестете от филтри и почистване... Като се запали скарата или тигана и обхване ли и аспиратора, познайте ...
Впрочем, имайте до огъня шишето с оцета

Изображение

Изображение
kozl - майстор
нед май 25, 2025 7:14 amn_a написа:
За строителната част по отвеждането и завършването отвън си има материали и техники и твърде много такива неща стърчат по фасадите, гледай и се учи и мисля за ненужно да пиша тук кое, как и защо точно така, но при поискване мога
Аз като дюлгер моа да отбележа, че това де сме оставали да стърчи по фасадите са некви кюнци на кондензни газови котли и вентилационни решетки на смукателна вентилация.
Други подобни, стърчащи по фасадите са в компетенцията на експлоатацията :wink:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
нед май 25, 2025 8:38 amkozl написа:
...
Аз като дюлгер моа да отбележа, че това де сме оставали да стърчи по фасадите са некви кюнци на кондензни газови котли и вентилационни решетки на смукателна вентилация.
Други подобни, стърчащи по фасадите са в компетенцията на експлоатацията :wink:
Имах предвид въпроса в частта как да направя тръбата в дупката на фасадата, че да не ми... бла-бла

Тема "Тръба от аспиратор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: