• 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
gogo7777 - майстор
Ок.... :partyman:
chapara - майстор
Позабрави ги за 20тина дни. Но според мен не трябва да се оставят без чистене. До есента, за да предпазиш от измръзване, трябва, като за асмалък, да имаш надебелял водач.
gogo7777 - майстор
чет май 29, 2025 4:21 pmchapara написа:
Позабрави ги за 20тина дни.
След 20 дена няма да ме има......ще ода да им заварявам на "европейците" .......асмалъците :lol:
Извадиха късмет лозинките и така е най-добре за тях.
Поръчай на някой да разрохква около тях и да плеви!
Средата на лятото трябва да се открият и да се чистят корени. На есен пак и после зазимяваш.
gogo7777 - майстор
Добре, разбрах.....Няма да се застоявам при "европейците" дълго. Така, че няма да останат без надзор :wink:
kr1100 - майстор
чет май 29, 2025 5:42 pmgogo7777 написа:
...След 20 дена няма да ме има......ще ода да им заварявам на "европейците" .......асмалъците :lol:
Пръсни ги сега със системен препарат напр. Ридомил Голд. Бързо и равномерно се разпространява в растението и е устойчив на отмиване . Някой да ти ги пръсне след 2 седмици пак. Малки са и малко р-р отива.
hidrazin - майстор
чет май 29, 2025 9:24 pmkr1100 написа:
Пръсни ги сега със системен препарат напр. Ридомил Голд.
+1000
И щом като ще те няма, увеличи дозата поне 2-3 пъти.
Ридомил-а не е фитотоксичен!
Домати (стебла) съм ги мазал буквално с четката когато ме нападна яко чернилката.
После раздавах на комшии дето си ги изскубаха...
:partyman:
gogo7777 - майстор
Актуална сводка от надпреварата. :)

По ред на снимките. Хидрата води убедително, но Трифон вече му диша във врата. Мироки е твърдо на третото място, но играе масирана атака по целият терен. Аз кретам на последното място :x

П.П....снимки няма защото сайта ми казва, че съм достигнал лимита си. Трих най-старите изображения яко, но пак не ми позволява да публикувам снимки. :)
hidrazin - майстор
чет юни 12, 2025 7:45 pmgogo7777 написа:
Хидрата води убедително
:supz: :supz: :supz:

:partyman:
  chapara - майстор
П.П....снимки няма защото сайта ми казва, че съм достигнал лимита си. Трих най-старите изображения яко, но пак не ми позволява да публикувам снимки

Невъзможно.
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35

Тема "Млади лози" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: