Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
nikimet1 - напреднал
Здравейте,
искам да поръчам тв шкаф , но незнам цените към момента.
Моля за съвет на това което съм направил приблизителна цена от ПДЧ ако можете да се ориентирате.Смят да е без крачета а горният десен ъгъл да е тип кутия без вратичка.

Прикачен файл

ШКАФ ТВ.jpg
ШКАФ ТВ.jpg (13.49 KиБ) Видяна 4157 пъти
Последна промяна от nikimet1 на пон фев 09, 2009 7:09 pm, променено общо 1 път.
Master_Kenobi - V.I.P.
Най-тънко ще ти излезе да си го направиш сам. Не е трудно. Ако си фен на идеята, да започваме с даването на акъл. Там сме най-добри! :-D Ако не, някой майстор вероятно ще мине да ти каже цена.

И да попитам само: Горе-дясно защо кутия без врата? От какво се налага такова решение? :?
Lookout2 - помощник
Master_Kenobi написа:
Най-тънко ще ти излезе да си го направиш сам. Не е трудно. Ако си фен на идеята, да започваме с даването на акъл. Там сме най-добри! :-D Ако не, някой майстор вероятно ще мине да ти каже цена.

И да попитам само: Горе-дясно защо кутия без врата? От какво се налага такова решение? :?

колегата иска ориентировъчни цени а не съвети как да си го направи
nikimet1 - напреднал
[И да попитам само: Горе-дясно защо кутия без врата? От какво се налага такова решение? :?[/quote]

Планирам там да е уредбата, а отгоре да сложа полица и там да е лаптопчето
Master_Kenobi - V.I.P.
Lookout2 написа:
колегата иска ориентировъчни цени а не съвети как да си го направи
Дали верно смяташ, че не прочетох кво иска колегата? Или не видя, че писах и за майсторите дето скоро ще се появят тук?
Но колегата се намира в Направисам.бг и рекох, че малко кураж да си го направи сам няма да му е излишен... Съжалявам, ако идеята ми те е подразнила, но все пак не я натрапих!

nikimet1 написа:
А, да! Аз разбрах, че искаш да е като "кутия", затворено и отпред. Сори, моя грешка.
rockwall - майстор
като гледам за ПДЧ-то ако не е някво скъпо - ще ти отиде една плоча - така че разкройката и кантирането тва всичкото може да ти легне към 200-250 кинта материал - остават ти да си вземеш видии и сглобки и дръжки и тн

някъде около 300 кинта трябва да е ако си го правиш сам, но пак зависи

ако избереш скъпо ПДЧ тази цифра може да стане двойна, че и тройна

да не забравяме и че дръжки като нарисуваните има от 2 до 50 лева на бройка
bisplus - специалист
Така като го гледам, в най-добрия случай около 140лв, но според мен трябва да има поне някакви стъпки защото вратичките може да ти опират в пода.
muncho - специалист
Аз пък бих се радвал на съвети как да си го направя.Аман от пишман мебелисти,плочкаджии,компютарджии....Ще пробвам пък кво. Преди време /2 год./ попитах един "мИбИлист" колко ще ми струва да направи един -станок ли/конструкция с 4-5 крака върху която да си закрепя плот/ ,не знам точно как се казва ,с размери 3,20 на 1,60м.Като рече 350-400 лв, ми идеше да му резна кафата със зеге-то.Наглост отсякаде...та оттогава предпочитам съвети и идеи и съм много доволен и благодарен :-D
plamenhar - специалист
nikimet1 написа:

Ако ползваш полицата за лаптоп къде ще си държиш краката като работиш с него?Трябва да предвидиш пространство за тях за да е удобно.Под горния капак на "кутията "за уредба може да предвидиш един излизащ напред плот.Има подходящи механизми.

Тема "тв шкаф" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: