чет юни 12, 2025 11:04 pmhidrazin написа:Аз си спомням само част от условията
А НЯКОЙ ВЪОБЩЕ спомня ли си какви бяха условията за безплатно средно и висше образование?![]()
Не че основното беше платено де...

пет юни 13, 2025 2:56 pmvlax написа:Пак ми се ходи в Америката......чет юни 12, 2025 11:04 pmhidrazin написа:Аз си спомням само част от условията
А НЯКОЙ ВЪОБЩЕ спомня ли си какви бяха условията за безплатно средно и висше образование?![]()
всяка година бригади с почти безплатен труд.
![]()
пет юни 13, 2025 6:57 pmAvas_co написа: Ти сега, нали не намекваш, че не е било чак толкова хубаво по байтошово?Огледай се поне, хаха!
пет юни 13, 2025 2:56 pmvlax написа:На националните обекти изкарвах повече от минимална заплата в бранша.чет юни 12, 2025 11:04 pmhidrazin написа:Аз си спомням само част от условията
всяка година бригади с почти безплатен труд.
![]()
съб юни 14, 2025 3:27 pmkozl написа: На националните обекти изкарвах повече от минимална заплата в бранша.Вярно е,върна ме в далечната 1984 година в Радомир, Завода за тежко машиностроене се строеше.
съб юни 14, 2025 3:27 pmkozl написа: На селскостопанските бригади ако са плащали, то е било толкова, че не съм запомнил да е нещо ...Ние в техникума всяка есен беряхме ... грозде. Каберне. Почваме есента училище и като узрее спираме за около месец докато го оберем.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: