• 1
  • 2
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
ericmax - помощник
Засега не ходя толкова често до WC-то,ама все още съм на 40,след години не се знае :? Vidrata,защо ме съветваш да не си губя гардероба????
Еmerald-А това 6 точки са тръбите за вода и канали,а отдушника е до тях.Кръгът в кухнята е комин.
vidrata - специален-специалист
ericmax написа:
Vidrata,защо ме съветваш да не си губя гардероба????.
Виж ся морски не те съетвам просто си казвам мнението.Народа масово приобщава тераси за да си увеличи квадратурата пък ти искаш да превърнеш готовото гардеробче в коридорче :lol: .Не знам все пак ти си решаваш.Питай нещо друго или приключихме въпроса ?
ericmax - помощник
Исках да знам дали като пробия стената ще се отзова в банята или ще попадна на друго.Получих информация.
А относно печеленето на пространство-смятам да приобща кухненската тераса :lol:
Благодаря на всички за мненията и съветите
В най-стария ни апартамент преди близо 20 г.имаше подобно разположения,даже същото май. След дълго мислене тогава ни хрумна идеята да превърнем вградения гардероб в кухненска ниша, и ,повярвай,стана много удобно!! Прекарахме топла и студена вода от тоалетната,вградихме шкаф с мивка и горни рафтове, осветление над мивката, стана идеално и удобно, а върху шкафа- традиционната "Раховец", с която изгледах децата си и изхраних семейството си в продължение на близо 20 г. С това ремонта не приключи- махнахме касата на кухненската врата и направихме модерния тогава свод, а кухнята се превърна в дневна със симпатична секция и трапезарна маса.Естествено не мина и без традиционното приобщаване на терасата към кухнята- бяхме млади и пълни с идеи. Излиза,че всяко ново е добре забравено старо наистина. Не се страхувайте да импровизирате и да експериментирате- докато сте млади е по-лесно!!!Успех!!
donio_1 - специалист
пич изобщо не се притеснявай,събаряи си стената и да не ти пука.това са си вътрешни преградни панели дето никаква работа не вършат и са толкова тънки че и с тесла може да ги почупиш.не ти огледах вентилацията ама помисли ако ти е там входа за тоалетната накъде ще се отваря вратата защото коридора едва ли е толкова широк а и тоалетната няма да много голяма
  • 1
  • 2

Тема "Въпрос: Преустройство" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: