Дайте идея за дистанционен мониторинг на налягане на водата! Някакъв Вифи датчик за налягане има ли? Понякога не мога да ходя на ранчото по една седмица и поливам с броадлинк и магнит-вентил от града, ама миналата година, вечер спирала водата, аз си цъкам клапаните от нас по телефона, ама поливки - йок! Сега съм сложил един манометър пред едната камера и наблюдавах успешно, ама онзи ден се предаде камерата и ........! Та разбрахте ме де.
И друг въпрос. Това до сега беше за чешмяната вода от мрежата! Сега за сондата. Как да използвам винтовата сондажна помпа за капковото? Вода имам бол, ама ми трябва малък дебит и ниско налягане, да не нагърмя маркучите. Мисля си да сложа един тройник, да регулирам ръчно с кранове, като сваля налягането към капковото до 0,6-1атм. и излишъка да го връщам в сондажа, за да не изгоря помпата!
п.п. Търся опция без буферен съд.
И друг въпрос. Това до сега беше за чешмяната вода от мрежата! Сега за сондата. Как да използвам винтовата сондажна помпа за капковото? Вода имам бол, ама ми трябва малък дебит и ниско налягане, да не нагърмя маркучите. Мисля си да сложа един тройник, да регулирам ръчно с кранове, като сваля налягането към капковото до 0,6-1атм. и излишъка да го връщам в сондажа, за да не изгоря помпата!

п.п. Търся опция без буферен съд.