• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
Тук ще бъдат премествани, мненията и темите преди да бъдат изтрити окончателно.
Посочи един ветеринарен лекар, който да се е справил с бълхи и кърлежи!
Примерът ти няма стойност, на фона на сегашните, недоказуеми кражби. Обществена тайна, вероятно, понеже същото се твърди откровено по всички медии от публични личности.
Avas_co - майстор
Прикачен файл:
zx1200y675_4599278.jpg
"Въз основа на огромни архивни проучвания на секретни партийни документи и отчети, преобладаващата част от които излизат за пръв път в изданието, Стефан Иванов създава основополагащ труд, който разобличава един от най-силните митове, битуващи в обществото, а именно за почти пълната липса на криминални прояви от времето на социализма", отбелязват от "Сиела".
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
И се връщаме на онова, което написа Силенцио за тогава и вече сравнено със сега.
Не могат да се сравнят нещата по никой начин.
Изображение
И не, че морала тогава е бил на особена висота, не. Тоягата беше по-голяма и по-здрава, поради което още ревете.
Avas_co - майстор
Стопанските престъпления през социализма
За тоягата, ясно че ушевите все към тоягата ви тегли. Едно такова морално.
gogo7777 - майстор
ср юли 16, 2025 6:30 pmAvas_co написа:
Бла-бла.
От твоето мнение може да се направи обоснован извод, че като повечето смяташ, че демокрацията е анархия. Ще те разочаровам, не е.
....а трябва да стане анархия :supz: .
Ти за какво се бориш?......Подкрепяш ли сегашната картинка (карикатура) на демокрация? Само лаеш против ватниците и нищо съществено не "предлагаш". Да не кажа, че си антибългарин подвизаващ се в социалните платформи като пропангатор.
Можех още едно изречение да напиша, но Модератора ме бие през клавиатурата винаги..... :)
ср юли 16, 2025 7:19 pmAvas_co написа:
Сега защото няма стопански престъпления ли?
Престъпната безстопанственост бе масово разпространена по време на прехода. Защо?

За тоягата и "ушевите"- както вече изяснихме, морала и съзнанието все трябва да се поддържат по някакъв начин, във времената. Къде по-успешно, къде по-думократично и удобно.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на ср юли 16, 2025 7:25 pm, променено общо 2 пъти.
gogo7777 - майстор
Не се замеряйте с книги......няма никакъв смисъл ако не сте ги чели. Дори да са глупави :wink:
Avas_co - майстор
ср юли 16, 2025 7:20 pmgogo7777 написа:
ср юли 16, 2025 6:30 pmAvas_co написа:
Бла-бла.
От твоето мнение може да се направи обоснован извод, че като повечето смяташ, че демокрацията е анархия. Ще те разочаровам, не е.
....а трябва да стане анархия :supz: .
Ти за какво се бориш?......Подкрепяш ли сегашната картинка (карикатура) на демокрация? Само лаеш против ватниците и нищо съществено не "предлагаш". Да не кажа, че си антибългарин подвизаващ се в социалните платформи като пропангатор.
Можех още едно изречение да напиша, но Модератора ме бие през клавиатурата винаги..... :)
Последно бях чифут, сега плюя против ватниците, ама съм антибългарин.
И ти хич не си със себе си.
Вземи се разбери какъв съм, че вече и аз се обрках.
gogo7777 - майстор
ср юли 16, 2025 7:24 pmAvas_co написа:

Последно бях чифут, сега плюя против ватниците, ама съм антибългарин.
И ти хич не си със себе си.
Вземи се разбери какъв съм, че вече и аз се обрках.
Именно....чист евреин си :axe:......опс не чист :lol:
Последна промяна от gogo7777 на ср юли 16, 2025 7:28 pm, променено общо 1 път.
ср юли 16, 2025 7:23 pmgogo7777 написа:
Не се замеряйте с книги......няма никакъв смисъл ако не сте ги чели. Дори да са глупави :wink:
Не съм си я купил да събира прах.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

Тема "spam - Новите пари" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: