ср юли 16, 2025 8:22 pmТрифон П.Трифонов написа: Имаш право да вярваш на каквото си измислиш.Гледам, че пак си променяш мнението, след като съм го цитирал.
Даже и за теб е доста жалко.
ср юли 16, 2025 8:22 pmТрифон П.Трифонов написа: Имаш право да вярваш на каквото си измислиш.Гледам, че пак си променяш мнението, след като съм го цитирал.
ср юли 16, 2025 8:26 pmAvas_co написа:Не променям, а допълвам.ср юли 16, 2025 8:22 pmТрифон П.Трифонов написа: Имаш право да вярваш на каквото си измислиш.Гледам, че пак си променяш мнението, след като съм го цитирал.
Даже и за теб е доста жалко.
ср юли 16, 2025 8:19 pmТрифон П.Трифонов написа:Дон Кихот е истински и чист. Тоя е мижитурка
Като нямаш реален противник, биеш се с въображаем- измислен.
ср юли 16, 2025 8:29 pmgogo7777 написа:Гогич, ти житурка ли си?ср юли 16, 2025 8:19 pmТрифон П.Трифонов написа:Дон Кихот е истински и чист. Тоя е мижитурка
Като нямаш реален противник, биеш се с въображаем- измислен.![]()
ср юли 16, 2025 8:32 pmsilent написа: Не знам защо му обръщате внимание на тоя имбецил. Все едно да спориш с грамофон на който се въртят речите на Хитлер.Много е забавно как почвате да виете такива, като теб, като ви се каже, че проблема си е в нас, и никой не ни е виновен, че държавата ни е кочина. Тоест, никой освен всички нас.
И на друго място писах ако на тоя индивид му е ставала пишката по време на соца и бил на възраст да знае какво да прави нея щеше да е гадно комунистическо копеле. Тоя не е репресиран и семеството му не е а ако било е имало защо. Истинските аникомунисти не са ниска топка като тоя. Не му наливайте вода в мелницата. Като се пее в една песен за простака тези са неубиваеми.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: