Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
silent - майстор
Виж не знам на теб как се е стекъл живота и винаги има някой прецакан. Приеми че това което съм написал не е точно за теб. И аз съм явно по- голям и знам че промените прецакаха много хора от армията, но преди промените в пълна сила важи написаното.
hidrazin - майстор
Тоя тюфлек не пропусна да си направи ПИАР за сметка на децата. СРАМ !
Тоя с какво е помогнал и какво е свършил? НИЩО !
Тоя да обясни защо тъпите самолети "Спартан" (около 75 000 000 евра единия) не гасят пожари...
И що вече 3 (ТРИ) години нямаме обучени пилоти, нямаме пълен комплект от системата - липсват елементи които не са поръчани.
Всичко доказва че поръчката е само е и единствено да се приберат едни комисионни...
Хайде да видим колко срам има в БГ...

Прикачен файл:
Тюфлек.jpg

Безкрайно много...
:partyman:
MamaMy - майстор
ср авг 13, 2025 5:36 pmsilent написа:
Виж не знам на теб как се е стекъл живота и винаги има някой прецакан. Приеми че това което съм написал не е точно за теб. И аз съм явно по- голям и знам че промените прецакаха много хора от армията, но преди промените в пълна сила важи написаното.
Преди няколко седмици имахме среща на випуска. От 80 човека грубо, пенсионери са само 3-ма и то по извънредни причини. Припомнихме си младежките години и кой какво е изстрадал. В този случай "някои прецакани" са 96%. Моя съвет е когато си извън системата да не коментираш неща които не знаеш.
MamaMy - майстор
Позицията на пожарната е при линейките и спасителните служби. По цял свят и полицията е там защото това би трябвало да е основната и роля, но в БГ полицията е основно репресивен орган. Като такава е причислена към армията поради въоръжението си. Ако и в България оръжията са на свободен режим като в Америка сигурно всичко щеше да си е на мястото. Това обаче не е удобно на властимащите и на политиците. Ако всички са въоръжени дали примерно кварталните хулигани щяха да посмеят да нападнат случайно преминаващ? Дали след спречкване или лек инцидент агресивните водачи ще скачат на бой? Еми няма. Ще предпочетат да излеят агресията си във фитнеса вместо да отнесат парче желязо. Ако са разрешени свободно оръжията и полицията може да стреля на месо, дали ще и се дръвчат разни дрогирани отворковци? Еми пак отговора е не.
Lutchezar - майстор
Сегашното поколение е с променени ценности. Нямат инстинкт за самосъхранение и живеят като на компютърна игра, все едно са се записали в къщи и и ят няколко живота. Та ще се стрелят на поразия по повод у без повод, особено като са пияни или дрогирани.
Наливане на много масло в огъня ще е даването на правото на носене на оръжие.
Полицаите ни не стават за нищо, сблъсъците с роми ще прерастнат в масови престрелки, защото те са много задружни, по заведенията ще е масов хаос, изобщо не сме такъв тип общество, няма отговорно мислене.
И живеят безстрашно и безсмъртно. Ще настане жесток естествен подбор. Ще се стрелят при скандал, за жени, за мъже, ще има открит ловен сезон за депутати и кметове и подобни гадове от администрацията...
Virtex - майстор
Дръжте се прилично.

Много пъти съм казвал - ако имате проблеми с други участници, темите не са място за разрешаване им.

Тема "Да бъдем добри, да бъдем хора!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: