Нека намерим най-тънките цени.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
чет авг 14, 2025 1:22 pmRangoDzh написа:

Може ли линк за този модел който полвате 2-ра година?

А може ли модела, пък да си търсите актуалния линк...
XpacTa - специалист
Ей това е, звучната марка sixwgh, но предполагам че се предлага под хиляда други китайски марки.
https://www.aliexpress.com/item/1005002054725196.html
MamaMy - майстор
Преди 5 години търсех служебно разни комбинации. Два бутона един приемник или два(три) приемника с един бутон. В Емаг беше натегнало със звънци. Кеф ти на батерии, на ток или пък кинетични. В къщи ползва един на 230 от Практикер. За 20 години един път съм сменял батерията на бутона. Излезе кораво куче.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
И всичкото това, в лидълската тема. Евала
Не се сдържах и си купих въжя и карабинерчета и шекели... Коментар отностно "За какво, пък, са ми шекели... Вероятно да си кача въжята"...Текстът по опаковките е силно подвеждащ, мисля
fbr - майстор
чет авг 14, 2025 7:10 pmn_a написа:

Не се сдържах и си купих въжя и карабинерчета и шекели... Коментар отностно "За какво, пък, са ми шекели...
Вземи пусни по една търсачка за думите "шегел" и "шекел" че с тия разговори за въжета, да не те обвинят в антисемитизъм.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
чет авг 14, 2025 9:07 pmfbr написа:

Вземи пусни по една търсачка за думите "шегел" и "шекел" че с тия разговори за въжета, да не те обвинят в антисемитизъм.
Търсачката я пуснах още като видях рекламата в брошурата :-) Да сверя. А ти знаеш ли какво значи представката "анти"?
Кажи, какво си купи от супера

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: