• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
kr1100 - майстор
чет авг 14, 2025 6:19 amaleksnp написа:
....Много си прав. Аз, никога през живота си, не съм копал дупки. Ще ми помогнеш ли да се науча?
Вземи от познат моторен свредел. Сега е много сбита земята и с ръчен ще се озориш много. Помага и поливане с малко вода и изчакване да попие.
Не форсирай свредела за да не те завърти, ако срещне долу дебел корен или камък.
пробвай първо с ф 100 мм как ще е и после с ф 150. Не скачай веднага на ф 200
Alternative AI - напреднал
Аз, никога през живота си, не съм копал дупки. Ще ми помогнеш ли да се науча?
Аз от малък се научих.
Прикачен файл:
0000-istock-476114870_0.jpg
0000-istock-476114870_0.jpg (90.43 KиБ) Видяна 312 пъти
Николов Н. - специалист
ср авг 06, 2025 10:10 pmНиколов Н. написа:
Ега си простора за гащи /както писа някой/! То "Тадж Махал" и мавзолея на мумията в Софето са построени по бързо!!
aleksnp - специалист
Alternative AI написа:
Аз от малък се научих.
Браво на теб, но с този пост не ми помогна. Няма ли да ме научиш? Какви са стъпките, за изкопаването на една дупка?
На втора страница съм ти дал съвета си, който ще ти спести хамалогията. На кола заваряваш колоните или заваряваш планки и след това колоните.
Ако не си овладял лопатата дано владееш магията на чука.
miroki - майстор
Би трябвало вече да боядисва асмалъка.
Поне аз, ако го правих самичък щях да съм готов.
aleksnp - специалист
съб авг 16, 2025 10:57 ammiroki написа:
Би трябвало вече
:lol:
Събирам парички за цимент, пясък, чакъл, арматура, електроди, грунд, боя и тел. През това време умувам, как да го направя, понеже имам още неизвестни, а и някой може да даде още някоя добра идея.
Къде имаш още неизвестни?
aleksnp - специалист
Искам да бетонирам 12 бр. колони, след което надлъжните греди да залепнат върху тях до милиметър. Предложенията за странично заваряване са изключени.
Това е елементарно. Чудя се дали да ти кажа как или сам ще се сетиш. Усещам, че имаш достатъчно акъл. Know how се плаща, краде или се добива чрез благи думи. Както си тръгнал нищо няма да получиш, поне от мен нищо повече.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13

Тема "Да направим асмалък" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: