• 1
  • 2
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.

И Вие ли така мислите?

55%
Да, Правилно.
17
23%
Не, Не е правилно.
7
23%
Прекалено грубо.
7

Общо гласове: 31

Wishmaster-ruse - специалист
Сексуален наказателен кодекс.

Чл. 1. Който има връзка с чужда жена, да се наказва като бракониер.

Чл. 2. Който прави секс с чужда жена повече от веднъж, да се третира като рецидивист.

Чл. 3. Който осъществи полов акт без съгласието на жената, да се съди за нахлуване с взлом в чужда собственост.

Чл. 4. Ако някоя жена си направи пластична операция, да се накаже за това, че е изменила фасадата без разрешение от отдел "Архитектура".

Чл. 5. Ако някоя жена има сексуална връзка с чужд мъж срещу заплащане и използва парите за собствени нужди, а не ги внася в семейния бюджет, да се накаже затова, че не внася полагаемите се отчисления за амортизация.

Чл. 6. Ако мъж прави секс за по-кратко от 12 минути, да му се състави акт за превишена скорост от определените за целта органи. Става дума за административни, а не анатомични органи.

Чл. 7 Ако се осъществява предпазване от бременност по така наречения начин "прекъснат полов акт", на мъжката страна да се състави акт за изхвърляне на отпадъци на неопределени за целта места.
Takezo Sensey - модератор
хехехе :lachtot:

най ми 'ареса номер 6
Стефан - майстор
Wishmaster-ruse написа:
Чл. 6. Ако мъж прави секс за по-кратко от 12 минути, да му се състави акт за превишена скорост от определените за целта органи. ....
Това не означава, че мъжа е бърз :? Означава, че жената е бавна. Сигурно в момента чопли семки, дъвче дъвка, или си бърка в носа :lol: Те тия неща стават с мерак. Цветните филми след полунощ са мечта за дамите - там има всякакви измислени фантазии :lol: и монтажи
evdoki - специалист
Небяха ли "цветните филми след полунощ" въздействащи главно на мъжете. Защото възприемат главно чрез зрение. А жените чрез докосване, аромат, звук и т.н. Между другото имаше проучване за продължителността на половия акт, та според жените 68% не желаят секс повече от 3-4 часа :?
Теди - специалист
Как ще желаят като няма луди по спорта...3-4ч. лелллее
Стефан - майстор
Теди написа:
Как ще желаят като няма луди по спорта...3-4ч. лелллее
Що бе? В магазините сексшоп има толкова играчки! :lol: Да си купят от там сексмашина :? Аз не съм луд да им се връзвам :lol: Достатъчно е да ми сложи салатата, ракия си имам. А после, ако ми е кеф.... ще има и продължение....
CARRION - специалист
evdoki написа:
...... повече от 3-4 часа :?
:?

ЕЙ :x ,такава информация не трябва да изтича на вън, то бива бива ама 3-4 часа :shock: :? , когато стигна втория час на други ден работното ми време тече мнооооого бавно, и гледам да съм седнал :ug:
Стефан - майстор
evdoki написа:
Небяха ли "цветните филми след полунощ" въздействащи главно на мъжете. Защото възприемат главно чрез зрение. А жените чрез докосване, аромат, звук и т.н. Между другото имаше проучване за продължителността на половия акт, та според жените 68% не желаят секс повече от 3-4 часа :?
Явно тук Евдоки го няма, а пише съпругата му от неговия акаунт. Колега, спри пиенето, и се отдай на съпругата си :lol: поне за 3-4 часа
evdoki - специалист
Тук съм. И за мен е непосилно 3- 4 часа :-D
  • 1
  • 2

Тема "Сексуално наказателен кодекс" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: