Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
sasooooooooo - "специалист"
silllveto написа:
Верно, това ли правите в училище?
Защо ви е толкова чудно? :?
Още по наше време играехме карти в училище. Не че сега не го намирам за пълна глупост, ама такива са времената.
Интересно нашите деца какво ще правят..

Ааа, здрасти!
tonqta - напреднал
sasooooooooo написа:
silllveto написа:
Верно, това ли правите в училище?
Защо ви е толкова чудно? :?
Още по наше време играехме карти в училище. Не че сега не го намирам за пълна глупост, ама такива са времената.
Интересно нашите деца какво ще правят..

Ааа, здрасти!
Здраво! Значи да каже, че това е нищо... в едно училище, което го представят за най-престижното... половината ученици са наркомани (буквално половината) кат го видях направо... в днешно време кат те видят да учиш и вече си зубар... в очите на съучениците... вече е срамно да кажеш, че четеш еди - коя си книга...
Стефан - майстор
tonqta написа:

Здраво! Значи да каже, че това е нищо... в едно училище, което го представят за най-престижното... половината ученици са наркомани (буквално половината) кат го видях направо... в днешно време кат те видят да учиш и вече си зубар... в очите на съучениците... вече е срамно да кажеш, че четеш еди - коя си книга...
Това ли е бъдещето на Блгария?
eva2 - специалист
Добре дошъл Тони :)
tonqta - напреднал
Стефан написа:
tonqta написа:

Това ли е бъдещето на Блгария?
Бих искал да го променя, но не мога... говорил съм със съученици... и какви отговори съм получавал направо... вече съм се примирил с таз работа... в класа ми сме 23 момчета... и всеки ден се говори за побоища, наркотици и т.н...
eva2 написа:
Добре дошъл Тони :)
Добре заварила, Ева! :razz: :lol:
Стефан - майстор
tonqta написа:

Бих искал да го променя, но не мога... говорил съм със съученици... и какви отговори съм получавал направо... вече съм се примирил с таз работа... в класа ми сме 23 момчета... и всеки ден се говори за побоища, наркотици и т.н...
Положението вече е изпуснато. Жалка картинка в родна България. Поне имаш доблестта да се признаеш, че не е по силите ти да промениш нещата. И какво следва. Сядаш със съучениците си, пиете бира с пача, и..... Къде са учителите, дето само протестират за заплати? Къде са родителите? Къде е държавността?

И отговор не чакам. :?
tomsi - напреднал
Добре дошъл адаш кефиш ме :partyman:
asenlynch - специалист
Привет, приятел! :) :supz:
vidrata - специален-специалист
Тонка абе странна работа :? .Тук всички харесват рок музиката ,а като си подадеш главата през прозореца само чалгия и всички младежи само чалга слушат да ги е.а. Най-ме е яд като видя младо хубаво момиче да върви по улицата и GSM-a пуснат на плейър и една чалга бичиииииии направо ми се обръщат червата.
asenlynch - специалист
vidrata написа:
Тонка абе странна работа :? .Тук всички харесват рок музиката ,а като си подадеш главата през прозореца само чалгия и всички младежи само чалга слушат да ги е.а. Най-ме е яд като видя младо хубаво момиче да върви по улицата и GSM-a пуснат на плейър и една чалга бичиииииии направо ми се обръщат червата.
Запушвай ушите си и отваряй очите.... :-D

Тема "Хеви метъл копеле, църквата гори" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: