• 1
  • 2
Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
пет сеп 05, 2025 10:07 amMamaMy написа:
Честно казано и ние очаквахме свестни нови потребители, но нямаме късмет. Все оли**френи влизат. Явно нормалните вече нищо не правят. Може и да са прави. Какво ли върви нормално на тази територия?
Ако си срещу мен, няма да си позволиш да ми говориш така нали? Иначе тука си много отворен.
MamaMy - майстор
Не бъди толкова сигурен. Свръх тежка категория съм. При разговор на 4 очи остават само моите 2. Не мога да бягам бързо, че нося обувки №50, но някой път успявам да ги застигна. Внимавай какво си пожелаваш!
Ал_ - специалист
Ако имате време и енергия за трошене - мога да ви намеря задачи при мен :partyman:
Казваш- веднага пристигам.
Освен полезен труд, ще ми е интересно да видя юнаците.
След официалната церемония по запознанството започваме да броим свършената работа за единица време.
MamaMy - майстор
Аз предлагам да се надяждаме. За пиене само безалкохолно. :partyman:
Всъщност, защо реших, че под задачи се има предвид работа?! Вероятно и за ядене не иде реч, инак нямам против да загубя.

Господин Захар да не се сърди, ами да помисли каква функция ще има навес 2/1!
На оградата имам пейка, която ползват няколко възрастни на път за магазин, аптека и обратно.
Монтирах навес 2/1,за да може да се ползва и когато вали дъжд. Върши работа ако ръми леко и няма вятър. Дори и така, крачолите се мокрят. За сянка изобщо не може да става дума. Който се е заседявал на маса под чадър, знае за какво иде реч.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
съб сеп 06, 2025 12:24 pmzahar написа:
пет сеп 05, 2025 10:07 amMamaMy написа:
Честно казано и ние очаквахме свестни нови потребители, но нямаме късмет. Все оли**френи влизат. Явно нормалните вече нищо не правят. Може и да са прави. Какво ли върви нормално на тази територия?
Ако си срещу мен, няма да си позволиш да ми говориш така нали? Иначе тука си много отворен.
Ако съм срещу теб, изобщо няма да ти говоря. Тук съм да си губя времето с надути глупачета и съм мека и добра.
Кое на навеса е два на един и половина? Бетонът оттдолу, квадратурата на покрива, периметъра? Два метра височина до билото, до ръба или носещата конструкция?
Билото на късата страна ли е или на дългата?
Какъв е наклонът на покривчето?
  • 1
  • 2

Тема "Направа на малък метален навес" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: