чет сеп 11, 2025 9:27 amstefanjor написа: Проблемът е, че така и не успях да активирам защитата...За каква защита говориш?

чет сеп 11, 2025 8:03 pmDjack написа: Защита да не реже пръсти.НЯМА такава!!! Всички на които съм препоръчал тази, съм ги ПРЕДУПРЕДИЛ!
чет сеп 11, 2025 4:50 pmhidrazin написа:За тази, която ти си писал и споделил видео:чет сеп 11, 2025 9:27 amstefanjor написа: Проблемът е, че така и не успях да активирам защитата...За каква защита говориш?
![]()
съб фев 25, 2023 10:37 pmhidrazin написа: Кви ръкавици, кви 5 лева? Китайците са номер едно.
![]()
чет сеп 11, 2025 11:24 pmresistbody написа: Китайските ножици са пъти по добри от "марковите" проверено е с по-бюджетните марки, като лидл, енхел и бош... китайските режат пъти по-бързо, реглаж на ножа, брояч(не знам защо може да ти трябва)Тя на бош ръкавицата действа по електрически път. Нейното кабелче се включва в букса на ножицата. Нямам лични впечатления от нея,защото е допълнителен аксесоар. Ножицата е здрава но скъпа с проблем в китайското ключе.
Хидра, не вярвам месарска ръкавица да те спаси, те са за порязване от нож(къето усилието е пъти по-ниско), при лозарската има наковалня и вероятно ще пререже частично ръкавицата(имам такива, но не мисля да ги унищожа за теста)
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: