Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
Baлepu - специалист
Прикачен файл:
IMG_20250919_121516 (1).jpg

След първоначалното ѝ скъсване е карано за ремонт неколкократно (поне така ми казват). Някой би ли ми препоръчал от къде да купя онлайн? В смисъл да е пазарувал от там и да е доволен от качеството.
нед сеп 21, 2025 7:35 amBaлepu написа:
IMG_20250919_121516 (1).jpg

След първоначалното ѝ скъсване е карано за ремонт неколкократно (поне така ми казват). Някой би ли ми препоръчал от къде да купя онлайн? В смисъл да е пазарувал от там и да е доволен от качеството.
Не купувай онлайн, освен ако не си на "Ти" с веригите! Не са еднакви ни по дължина ни по звена- стъпка.
Колелетата си ги правя в Нико байкс. Във Варна има доста места, където ще ти направят колелото качествено. Това може да провериш онлайн.

https://maps.app.goo.gl/hAWEQJ8J7Yo9MJ3F7
Baлepu - специалист
Благодаря! Варна ми е далеч. Пловдив – по-бива, макар че ... не ме устройва особено. Писах на сервиз там (bgbaik), но не ми отговарят. Не съм в час изобщо със съвременните велосипеди, за разлика от едновремешните. Вериги съм отварял и наставял разни ... Велосипедът изобщо е каран на майстори няколко пъти. Явно майсторът е в кавички. Не съм крайно заинтересован от ремонта, но ми се щеше да помогна ...
Намерих данни за всички части. Веригата е KMC, HV-408, 1/2″x3/32″
нед сеп 21, 2025 3:52 pmBaлepu написа:
Благодаря! Варна ми е далеч. Пловдив – по-бива, макар че ... не ме устройва особено. Писах на сервиз там (bgbaik), но не ми отговарят. Не съм в час изобщо със съвременните велосипеди, за разлика от едновремешните. Вериги съм отварял и наставял разни ... Велосипедът изобщо е каран на майстори няколко пъти. Явно майсторът е в кавички. Не съм крайно заинтересован от ремонта, но ми се щеше да помогна ...
Намерих данни за всички части. Веригата е KMC, HV-408, 1/2″x3/32″
Въх!!! Извинявай! Не зная защо си мислех за един градски.

Е, щом имаш данните на верижката, значи смело поръчваш онлайн.

Тема "Верига за велосипед" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: