• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
MamaMy - майстор
Трифон все повече заприличва като поведение с един негов любимец Н.Николов. И той така подтичква след него и рови да му намери кирливи ризи за да го злепостави пред останалите. Няма нужда Трифоне, аз като всеки човек допускам грешки. Не съм перфектен, но явно спрямо няколко такива като вас съм супер. Моите грешки си ги признавам и когато е нужно се извинявам. Ти обаче виждаш ли гредите в своите очи? Добре, че си ти да ми коригираш грешките. За морала има още доста трева да изпасеш. Гледай си там пожарогасителите и не скачай да ме ловиш за маркуча!
Ооо, Мама.....изплака ли си?!!
Сутрин се пие кафе, не лимонада! Като сбъркаш, или затрайваш, или се извиняваш. Не мучиш като болна бога.
MamaMy - майстор
нед сеп 21, 2025 2:02 pmТрифон П.Трифонов написа:
Ооо, Мама.....изплака ли си?!!
Сутрин се пие кафе, не лимонада! Като сбъркаш, или затрайваш, или се извиняваш. Не мучиш като болна бога.
Това не го разбрах "болна бога". За обида ли да го броя или...? Моля другарката...?
А понеже станах на обяд послушах твоя безценен житейски съвет и си направих чай. :prayer:
Публикувано: съб сеп 20, 2025 4:01 am
"Сложи си ДТЗ и да не ти пука."

Раничко си пил каквото си пил, не на обяд.
Може да ме смяташ за глупав колкото си искаш, затова, че не си позволявам да те обидя.

Някои диалектни думички дори и Гошо не ги знае.
MamaMy - майстор
Рано, късно, не съм длъжен пред теб да се отчитам какво ям и пия :razz:
LazarGanev - "Велик майстор"
нед сеп 21, 2025 2:11 pmMamaMy написа:
Това не го разбрах "болна бога".
Бога е бик :-D
Например:
Пай са дан тъ рушни бугъта :-D
Така е. Часът е само едно число. Важно е как се чувстваш във времето и най-вече със здраве да е!
  • 1
  • 2

Тема "Утечки по бойлер - крушка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: