• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Тази тема е за мечтатели философи и изобретатели.
DundyTheCroc - майстор
По всяка телевизия се върти по някакво "риалити" шоу, от което единствено може да се придобие усмъртяване на мозъчни клетки, но каквито ни новите "ценности", такива ни и развлекателните предавания, обратното също е вярно.
""Всеки един формат, който разчита на подобни участници, сам по себе си е пошъл. Канят се винаги образи, които преди години са се водили маргинали, но днес са по-скоро репрезентативна извадка на оскотялото общество, за които най-ценното е да се татуират, като затворници. Да си напомпят мускули, джуки. Да се облекат модерно. А главата празна. Но и кого ли да впечатляват с акъл? Телезрителите, които сядат да гледат скандали и интриги?"
https://www.plovdiv24.bg/novini/interes ... 3%D0%B8%3F"
nikolson - майстор
Не знам, аз такива еврогейски предавания не гледам. Пускам си Первъй и си зяпам Интервидение 2025г., заради традиционните ценности.
chapara - майстор
ср сеп 24, 2025 10:19 pmnikolson написа:
Не знам, аз такива еврогейски предавания не гледам. Пускам си Первъй и си зяпам Интервидение 2025г., заради традиционните ценности.
Нали може да запазим личните си предпочитания за гледане на ТВ за себе си? Много е грозно да го ивадиш и удариш в масата.
hidrazin - майстор
ср сеп 24, 2025 10:24 pmchapara написа:
Много е грозно да го ивадиш и удариш в масата.
Що бре? Мека и суха кожа по политурата на масата... Масата ще стане по-лъскава... :-D
(Удар няма да се чуе. Само нежно пошляпване...)
:partyman:
chapara - майстор
ср сеп 24, 2025 10:43 pmhidrazin написа:
ср сеп 24, 2025 10:24 pmchapara написа:
Много е грозно да го ивадиш и удариш в масата.
Що бре? Мека и суха кожа по политурата на масата... Масата ще стане по-лъскава... :-D
(Удар няма да се чуе. Само нежно пошляпване...)
:partyman:
Тъй де, ама да не се излагаме.😉
:goodman: :partyman:
Ето така се разделяме инак. С личните си пристрастия. И какво, по леко ли се спинка😏
ср сеп 24, 2025 10:19 pmnikolson написа:
Ахххх, говори ми, хахаааа!!!

Колко трябва да ти е насъбрало цирейчето, че да пръсне така?!! Горкото!
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "Най-накрая" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: