съб сеп 27, 2025 10:32 pmТрифон П.Трифонов написа: Защо си позволяваш обиди?Щото съм проста и във фаза
Ще взема да се стегна и да спра
съб сеп 27, 2025 10:32 pmТрифон П.Трифонов написа: Защо си позволяваш обиди?Щото съм проста и във фаза
нед сеп 28, 2025 6:39 amn_a написа:Добра идея. Мисля има шанс да редактираш двата си поста.съб сеп 27, 2025 10:32 pmТрифон П.Трифонов написа: Защо си позволяваш обиди?Щото съм проста и във фаза
Ще взема да се стегна и да спра
Щото съм проста и във фазаАма ти женско ли си било?
съб сеп 27, 2025 2:44 pmAlternative AI написа:Вероятно, защото AI не е достигнал това ниво, но пък той е в прогресивно развитие, та скоро ...За мен беше поучително.Нищо не ти се разбира.
Какво разбрах:
За да съм ОК трябва да нямам ОК. На комшиятя не му е ОК щото има ОК. Т.е. за да сме ОК не ни трябва ОК.
СВ и ГВ се СБП (самобайпасират) през смесителя на БГВ.
Трябва ЕС да се съберат на ОС и да решат дали едни ще се къпят със СВ, а други ще пият ГВ.
нед сеп 28, 2025 9:06 amkozl написа:Нищо не ти разбрах. Инак, прогресирам на някъде, неизвестно накъде.съб сеп 27, 2025 2:44 pmAlternative AI написа:което чух от ВВ:За мен беше поучително.Нищо не ти се разбира.
Какво разбрах:
За да съм ОК трябва да нямам ОК. На комшиятя не му е ОК щото има ОК. Т.е. за да сме ОК не ни трябва ОК.
СВ и ГВ се СБП (самобайпасират) през смесителя на БГВ.
Трябва ЕС да се съберат на ОС и да решат дали едни ще се къпят със СВ, а други ще пият ГВ.
....
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: