Нека намерим най-тънките цени.
cholev - майстор
нед сеп 28, 2025 3:52 pmТрифон П.Трифонов написа:
...
Та, по важен е въпросът- кому са нужни 90 уреда за работа???!!!
За работа ли написах?!! Може да съм се объркал.
...
На професионалиста му трябват няколко инструмента- например слага само гипсокартон.
На домашния майстор аматьор му трябва всичко.
Например външната врата поради галериите отдолу постоянно върви нагоре надолу. Последната сам си я направих и нямаше проблеми, но горния край на касата опря във вратата и почна да има проблем с отваряне затваряне. За да се справиш с проблема в десния ъгъл на вратата се пробват много инструменти -ъглошлайв, прав шлайв, мултитул, електрожен, гайковерт и най накрая лазерна резачка.
Винтоверти, бормашини, електрожен и телоподаващо, лентова резачка метал, стационарен шлайф, ъглошлайфи, компрсесор с аксесоари, за дърво- зегета, стационарен циркуляр, герунг, ръчен циркуляр потапящ, ренде, за градината ножица х20, малка резачка клони, дълга резачка клони, тример за трева голям, малък, помпа въздух, духачка въздух, компресор гуми, лазерен невелир, и други.
zz_stefanov - майстор
Имам много неща на парксайд. Ми боклуци са, на съответната цена. Интересът към тях е основно заради гаранцонната политика на лидъл.
Лошото, че заради такива дето се продават между киселото мляко, другите марки пуснаха в най ниския ценови диапазон, машинки със сродно на парксайд и подобни качество, маскирсни като профи.
нед сеп 28, 2025 7:57 pmcholev написа:
... и други.
Преброих 21 "артикула", като отбелязвам- някои са в множествено число.
Това, заедно с други, наистина прави 90 до 100.

Комплекта гаечни ключове за 1бр. или 13бр. да ги смятаме?

Чолев, ти си пример за мъж- глава на семейството, цар на домашните майстори. Нямаш стиганье.
Чувствам се угнетен, та ще взема да ида за риба. Докато пуснат въдица и макара Пранксайд, ще си карам с обикновените.
hidrazin - майстор
На професионалиста му трябват няколко инструмента- например слага само гипсокартон.
Между картонаджия и професионалист няма нищо общо.
Картонаджията си е бачкатор. Професионалиста има образование, истинско и заслужено.
На домашния майстор аматьор му трябва всичко.
.....
Винтоверти, бормашини, електрожен и телоподаващо, лентова резачка метал, стационарен шлайф, ъглошлайфи, компрсесор с аксесоари, за дърво- зегета, стационарен циркуляр, герунг, ръчен циркуляр потапящ, ренде, за градината ножица х20, малка резачка клони, дълга резачка клони, тример за трева голям, малък, помпа въздух, духачка въздух, компресор гуми, лазерен невелир, и други.
Това означава че на домашния майстор НЕ МУ трябва недоразумението Парксайд.
Трябват му чисто китайски инструменти - на 1/3 от цената на измисления Праксайд и разбра се по-качествени.

:partyman:
P.S. Абе cholev, от Parkside дават ли ти поне по 50 кинта на месец като рекламно лице? :-D
kr1100 - майстор
нед сеп 28, 2025 3:29 pmcholev написа:
....Най вероятно е някой от продавачите. След парксайдите тотално им се сринаха продажбите и се чудят какво да измислят...
Не ме познаваш и пишеш глупости .Не съм прекупвач и да продавам. Купувал съм за себе си преди .Спрях. Купувам от Али и Тему
Пресен пример 2023 купих набързо дрелка 650Вт ударна. Удара въобще не ми трябваше. Трябваще ми лека за пробиване на профили и завиване на винтове в 1мм профили. Кабела му се изрони изолацията веднага след дръжката, бързия патронник взе да засича / не е бил в прахова история /, Освен това има и луфт в патронника кабела вътре е запоен към ключ .Презапоих и сложих една силиконова шлаухка, нямаше време да се занимавам с рекламации - спешно ми трябваше.
Стойка за гуми - чупи се PVC кръстачката в основата - кухини за икономия на пластмаса.
Няколко пъти съм вземал тракащи безполезни боклуци гайковерти и съм връщал и акумулаторни и с кабел на 230В. Не могат да развият болтовете.
Имам стари неща от 2012,2014г и са държеливи.
А на онази кисела дърта скумрия внимание не обръщам.
пишман_майстор - майстор
Преди 11 месеца бях взел два акум.фенери ( строителни) и две батерии по 8ач
От фенерите не мога се оплача, светят добре/силно, удобни са ми .
Батериите обаче... едната сгъна .
Почна да се зарежда частично.
Понякога трудно тръгваше заряда и т.н.
Докато напълно отказа и заряд няма .
Е пуснах рекламация , приеха я за "ремонт" . Днес ми се обадиха , ще ми дадат парите.
Сега за едната лампа нямам батерия, вероятно ще си взема някакъв преход от милуоки към праксайд батерия .
На милуоки поне колкото имам, все са в чудесна кондиция . Мязат на г@з от работа , стоят едни офрашкани , но няма отказ бате...
radius - майстор
Е аз едно Милуоки имам, ама да знам какво трябва да имам ! Тук и сега @Kumay е във фокус.
Cholev, тая вещомания не я разбирам - да отрежеш 2 клона на година - акум.резачка. Да си развиеш 20 болта на ХМ-а ( :supz: ) - гайковерт. Да си направиш еди какво си- ти трябва нам си кво си. Животът може да е хубав и ПРОСТ.

n_a, вълшебната думичка си я прилагала и към мен, та затова.
kozl - майстор
пет сеп 26, 2025 7:44 amkozl написа:
Вчера придобих черно перфораторче с функция само за къртене.
Днес се каня да го пробвам за изкъртване на 1 плочка 30/40.
С мини флекса 12V (Парксайд) направих към 120 см срез през плочките,за да не ги сменям целите. Само че диска не е Парксайд и чини над 50 кинта (25 €) :sad:
Не става за къртене, много мижав му удара.
Ще го пробвам като перфоратор в сравнение със зеленият му брат.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
нед сеп 28, 2025 10:40 pmradius написа:
n_a, вълшебната думичка си я прилагала и към мен, та затова.
Съжалявам, не заслужаваш
cholev - майстор
нед сеп 28, 2025 8:21 pmТрифон П.Трифонов написа:
Преброих 21 "артикула", ....
Комплекта гаечни ключове за 1бр. или 13бр. да ги смятаме?
Ключовете не ги броя. Имам и блуза парксайд и нея също :-D

Правих едно приложение за документо обработка. Накрая използвах части от него към друго приложение, а това го ползвам за съхранение документи, упътвания, книги и уреди лидъл.
Преброих 40 въведени- някои съм пропуснал- например лазени рулетки, шублер, ъгломер, lazerni невелири, фенери и пр.
Прикачен файл:
digidoc.png

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: