Нека намерим най-тънките цени.
Alternative AI - специалист
И това всичкото го имаш?
Уникална колекция :)
пон сеп 29, 2025 3:23 pmAlternative AI написа:
И това всичкото го имаш?
Уникална колекция :)
Имам право да съм болен от каквото си поискам, но тениска Пранксайд (вкл. панталон, гащеризон, яке, обувки...) няма как да си купя.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
:-) Чорапи мисля купувах :-) Дълги дебели и топли :-) Дребните ми консумативи са Парксайд, естествено. Като пазарувам за ежедневието, колко му е някакви пакетчета по 5-7лв (страхотно маркетингово решение) Днес попаднах на остатъчни бъркалка и безименна многофункционална шпакла, с "трион", отварачка и вадачка на гвоздеи, че предната някъде е присвоена...
Инак, имам 4 дрелки, едната е Парксайд, най-малката, средния ми ръчен циркуляр, ъглошлайфите ми са всякакви други. Ел такер, Пистолет за горещ въздух, електроженчето... Кухненските машинки, като че ли са лидълски основно. Има и от Кф и от Метро. И друг път съм казвала, "залагам" на евтини неща :-) Имам поглед, разумно решение ми е
Моите артикули се оказаха 9бр.
Най-работните са от преди 10+години- перфоратор и ъглошлайф, 230в. Пребивам ги от работа и още държат.
Докато рових да броя бройката, разбрах, че имам и "дремелче"!!!
Alternative AI - специалист

Имам право да съм болен от каквото си поискам, но тениска Пранксайд (вкл. панталон, гащеризон, яке, обувки...) няма как да си купя.
Защо не? Ще изглеждаш като Арнолд Шварценегер.
пон сеп 29, 2025 4:45 pmAlternative AI написа:

Защо не? Ще изглеждаш като Арнолд Шварценегер.
Не мога да разбера Той защо го прави/е правил.
Shift - специалист
Днес си купих комплект щипки за кола и като излязох,видях че извън кутията имаше сложено едно "приспособление", което не знам за какво е. Може някой да го мушнал там и да е било към друг артикул. Пластмасово, около 10см. :?
Има ли някой представа за какво е?
Прикачен файл:
20250929_104456.jpg
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
пон сеп 29, 2025 5:23 pmТрифон П.Трифонов написа:
Арнолд Шварценегер.

Не мога да разбера Той защо го прави/е правил.
За много пари
Ха! И аз имаХ дремелче. Дадох го на отговорно пазене. И голямата лъскава прахосмукачка, тя поне си легна на мястото
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
пон сеп 29, 2025 7:04 pmShift написа:
...Пластмасово, около 10см. :?
Има ли някой представа за какво е?20250929_104456.jpg
Да е част от опаковка?
chapara - майстор
Шпакличка за откачване на щипките.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: