• 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 25
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Не бил добър!!! Идеално е.
aleksnp - специалист
Благодаря, но за целия си живот не съм изгорил повече от 40-50 електрода, а това според мен никак не е достатъчно за да правиш прилични заварки.
MamaMy - майстор
Все пак е прост асмалък, не е като да правиш Дунав мост3 та да се вторачваш толкова. Като го наклепаш с боя отгоре, като пуснат ластуни лозичките и нищо няма да се вижда. за падане забрави.
aleksnp - специалист
Сложих напречните греди. Следва укрепване против клатене.

Прикачен файл

45.jpg

Прикачен файл

44.jpg
aleksnp - специалист
Колко да са дълги подпирачките?

Прикачен файл

2333333.jpg
2333333.jpg (5.07 KиБ) Видяна 347 пъти
miroki - майстор
Колкото материал имаш и не ти пречат. Примерно 1м. 50 см. Или 20 см. И 20 е достатъчно. Съобрази се къде ще се минава да не пречат и къде може да се ползва за подпиране, захващане на нещо друго.
aleksnp - специалист
Имам останали парчета по 60-70 см. Тогава, тях ще слагам по ъглите на асмалъка. Като гледам, какво се получи, телта май ще е на две нива.
kr1100 - майстор
пон сеп 29, 2025 6:17 pmaleksnp написа:
Сложих напречните греди. Следва укрепване против клатене.
Забрави за това укрепване и не се мъчи , пак ще се клати.
Офф конструкция с тръби ф 50 мм дебелостенни от скеле вертикални бетонирани и горе хоризонтални пак ф 50мм .Точно не помня размерите , но е към 7,5 м х 8 м и пак има клатене, а и съседа се е хванал пак с такива тръби горе на хоризонталните да си подпре тарабите на оградата.
miroki - майстор
пон сеп 29, 2025 7:14 pmaleksnp написа:
Имам останали парчета по 60-70 см. Тогава, тях ще слагам по ъглите на асмалъка. Като гледам, какво се получи, телта май ще е на две нива.
Те само в края ще са две нива. Извътре ще се допрат. Не се стяга много.
Като слагаш телта, на единия профил го сложи отгоре на другия отдолу да станат равни.
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 25

Тема "Да направим асмалък" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: