• 1
  • 2
Вашето лично помещение
chapara - майстор
Ми ето:

https://e-maistor.com/%D1%81%D1%83%D1%8 ... %86%D0%B8/

https://gipsokartonpro.com/suhi-podove-gp/
, понеже искаш гипсо, но фазер.
😉
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Дигни шперплата, подравни нивото под него (така е най-лесно) и го сложи отново. Отгоре покривай с каквото си искаш
chapara - майстор
Ако беше така, защо ли го дават с два слоя гипсофазер? Ей това българина е най недисциплинираното същество и все дава такива идеи на комшии и ,,приятели"😁 С две думи дърво - НЕ. Може заради скърцане, заради паронепропускливост. Хидрофобния шперплат е с промазана дървесина. Всички знаят защо при гредоред няма място за балатум. Точка!
Кака, така си говори кат и доскучае🙄
XEON - напреднал
вт окт 07, 2025 6:00 pmtorbalan написа:
Въпроса ми е няма ли нещо, като подове тип гипсокартон.
Редиш някаква скара, която почва от възможно най-ниско и изравняваш. Отгоре някакви плоскости или старото дюшеме, ако е възможно.
После отгоре ламинат?

Прикачен файл:
Z36790767544.jpg
Z36790767544.jpg (54.31 KиБ) Видяна 465 пъти

Прикачен файл:
raisedfloor-slide2.jpg
chapara - майстор
ср окт 08, 2025 11:55 pmXEON написа:
вт окт 07, 2025 6:00 pmtorbalan написа:
Въпроса ми е няма ли нещо, като подове тип гипсокартон.
Редиш някаква скара, която почва от възможно най-ниско и изравняваш. Отгоре някакви плоскости или старото дюшеме, ако е възможно.
После отгоре ламинат?

Z36790767544.jpg

raisedfloor-slide2.jpg
Ти па къде отиде :shock: , пита се за спалня, не за промишлени подове, а и колегата по твоя начин трябва да повдигне целия етаж, барабар с вратите и евентуално прозорците. Вземи се скрий с невежество си.
XEON - напреднал
чет окт 09, 2025 3:04 pmchapara написа:
Вземи се скрий с невежество си.
Полека! Подбирай думите, за да не предизвикваш омраза, нетърпимост и агресия.
:wink:
Иначе невежеството и скриването са думи, зад които стоят значения, които си внушаваш, че използваш ................. за възпроизвеждане на твоя мисловен процес.
:lol:
За протокола датата на началото на hate-та е 09.10.2025.
chapara - майстор
чет окт 09, 2025 3:34 pmXEON написа:

За протокола датата на началото на hate-та е 09.10.2025.
Ще ти се. Не сугестирай околните. Хейта го стартираш ти на 08.10.25г. с неадекватен отговор, не отговарящ на заданието!.
За мисловния ми процес има кой да се грижи. В прав текст ти казах че не си в час, па ти го мисловай както щеш.
Нещо по темата освен две картинки имаш ли?
XEON - напреднал
чет окт 09, 2025 4:12 pmchapara написа:
Не сугестирай околните. Хейта го стартираш ти на 08.10.25г. с неадекватен отговор, не отговарящ на заданието!.
За мисловния ми процес има кой да се грижи. В прав текст ти казах че не си в час, па ти го мисловай както щеш.
Шопско мислене с претенция за непогрешимост.
:)
2500€ на м2, балончето ще се спуууууууууука и ще вземете душичките на някои от наивните хорица, блъскащи се като роби. И няма да има кой да ги защити.
:cry:
chapara - майстор
Шопско мислене с претенция за непогрешимост.
Дойде си на думата.
Поредния комплексар който дели хората на граждани и селяни.
Та освен двете картинки (снимки) друго освен помия мислителю, опит да вкараш темата в кенефа?
  • 1
  • 2

Тема "Изравняване на наклонен под" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: