Нека намерим най-тънките цени.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
ср окт 01, 2025 12:26 pmТрифон П.Трифонов написа:
Не е ли пранксайд, не ми го фали. Стомаха ме свива......
Капачката зелена, подлъгах се :x
Chefo77 - майстор
ср окт 01, 2025 12:22 pmn_a написа:
Не е инструмент-уред-техника, нооо лютеница Траки е божествена :-) Моят стомах по принцип не яде такива неща, не знам какво ми стана, та купих и опитах...
Аз много кльопам тази, която в момента е в акция - Фрешона, едросмляна, 4 бурканчета в стек.
kr1100 - майстор
Траки проби преди 7-8 г в Метро .Имаше буркани с 1230 гр - големи
Сега се сетих да видя годината - пъстрия ми бобец е в такива буркани. :roll:
stefanjor - специалист
чет окт 16, 2025 5:34 amТрифон П.Трифонов написа:
viewtopic.php?f=54&t=12048&p=1206496#p1206496
Кога ще можем да изумим съседите?!! Чакаме.
Te това "животно" ще е подходящо за тази резачка :cool:
Пускат го следващата седмица- 140 лв.
Изображение
kozl - майстор
Купих шлайфмашина с диск Ф180 от Лидл.
По принцип я взех за замазка и дърво, но още не съм я пробвал за това.
Обаче я пробвах за шлайфане на шпакловка - и не става. Много бие и тресе и с това ми направи повече бели, отколкото заглаждане.
Вероятно е до качество на диска Ф180 за закачане на велкро шкурките - не е равен.
Но за замазка и бетон може и да става, защото диска е друг - ще тррябва да пробвам.
Друг проблем - липса на наличност на шкурки Ф180. А може би и с дисковете за бетон е така :?
chapara - майстор
Освен за дърво, за друго забрави😉
Шкурки само мрежести в Бау хауз иначе за засмукване забрави. За шпакловка си има жирафи😄
За 3,4,5 в 1 забрави. Козата си сака пръч
+18
😁
kozl - майстор
пет окт 24, 2025 12:33 pmchapara написа:
Освен за дърво, за друго забрави😉
Шкурки само мрежести в Бау хауз иначе за засмукване забрави. За шпакловка си има жирафи😄
За 3,4,5 в 1 забрави. Козата си сака пръч
+18
😁
Няма Ф180 шкурки и в Баухаус или аз не съм ги открил там :? .
Аз вчера купих Райдер за шпакловката. Пак е Ф180. Режа си мрежи от Ф225. За разлика от Парксайда, който е с четка, този има гривна с канали. Така вакума (ползвам и прахосмукачка БОШ) го прилепва към шлайфаната повърхност.
Гледах и някакъв друг, 2 пъти по-скъп с по-омекотена подложка за шкурки, но избрах по-евтиното :roll:
Разгледах и Фестул комплекта, страхотен е :supz: ама шъ си купа след БМВ-то, с което да закарам парите за шлайфа :-D

Имам и жираф Райдер, при това е профи, но некакси в настоящата обстановка не успях да го ползвам за тавана. Преди години жулих и тавана с него, но явно ЕГН-то ме спъва вече.
dundi - специалист
Тия които продават консумативи за техниката от Лидл са пощурели (Бушона ли са, Зигифлай ли са),
ваничка за хлебопекарна Силвер Крест струваше 39 лв, а сега 89.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: