Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
jelo - помощник
Нещо такова и аз си мислех, но с две стапала, а не по диагонал и на едно от стапалата може да се монтира някакво осветление.

А за осветлението от прозорците не се притеснявам те са два и са по 3м2 всеки за стая от около 16м2 мисля, че е предостатъчно.
Последна промяна от jelo на ср фев 11, 2009 2:24 pm, променено общо 1 път.
Matchless - специалист
Ами прозорците са точно такива каквито си мислих още като прочетох първия ти коментар...Тогава важат всичките варианти който ти написах,като не съм сигурен още само дали прозорците са в едно ниво и дали ще можеш да ги обърнеш горе направо с тавана. На мен не ми е нужна скица вече,но незнам ти дали си разбрал мойте предложения и дали си ги представяш визуално как ще изглежда.Имаи в предвид ,че ако не са дебели стъклопакетите има шанс по тях да се появи конденз ако го смъкнеш прекалено много тавана.
jelo - помощник
дограмата е 5 камерна, а стъклопакета е 32мм. Скица мога да ти пратя като прикачен файл на ел.поща ако искаш иначе не се оправям тук.
Иначе за обръщането на целия прозорец не ми се ще, защото няма да мога да сложа перде.
Takezo Sensey - модератор
Matchless написа:
.Имаи в предвид ,че ако не са дебели стъклопакетите има шанс по тях да се появи конденз ако го смъкнеш прекалено много тавана.
Ей Ше ме спукате от смЕх 'начи. :lol:
jelo написа:
дограмата е 5 камерна, а стъклопакета е 32мм. Скица мога да ти пратя като прикачен файл на ел.поща ако искаш иначе не се оправям тук.
.
А вида и конфигурацията какво ощо има с тавана, че нещо не вдевам :? ...на 32 мм. стъклопакет ще има конденз: на вЪрба ( ударението е на "ъ" )
panalov - специалист
Идеите от нас -решението твое
Master_Kenobi - V.I.P.
Втори път: Има ли топлоизолация на стените?
jelo - помощник
Все още няма, но е предвидено и това.
Matchless - специалист
takezo
Аз за конденз повече нищо няма да пиша ,че ще стане пак една... :)С 32мм няма да има със сигурност.
Takezo Sensey - модератор
Matchless написа:
takezo
Аз за конденз повече нищо няма да пиша ,че ще стане пак една... :)С 32мм няма да има със сигурност.
Дай дай една схемичка на jelo :wink: , ма'ани го конденза той е ясен :-D
==========================================
jelo виж това, с по голямо разтояние между нивата или повече нива, ще може да "паднеш" надолу.

Прикачен файл

img_3654_634.jpg
img_3654_634.jpg (24.88 KиБ) Видяна 5365 пъти

Прикачен файл

img_0546_393.jpg
img_0546_393.jpg (47.84 KиБ) Видяна 5365 пъти
Matchless - специалист
Прозорците му са на съседни страни на по метър от ръба,там много варианти за фигури и преходи...На takezo примера е много добро решение.Аз ако тръгна да давам схема самият аз ще вляза в схема:)Дадох предложения,ако се харесат-харесат,ако не здраве да е:)

Тема "Съвет за окачен таван на две нива" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: