Тази тема е за мечтатели философи и изобретатели.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Не ги разбирам нещата, вие ми кажете, сега разминахме ли се или да приготвям погачата
пон ное 03, 2025 6:54 pmn_a написа:
Не ги разбирам нещата, вие ми кажете, сега разминахме ли се или да приготвям погачата
Не спирай, ако вече си замесила, ако още не си.......ко чакаш?!
Веднага токвам бакър вино, че ако не се е разминало, да я срещнем подобаващо.
hidrazin - майстор
Бързаш кака. Ако е комета, то най-близко до Земята ще дойде на 19-ти декември (тая година).
Ще се приближи "само" на около 270 000 000 километра и ще отлети...
Ма ако е с извънземни, нищо не е ясно. :-D
Мое да запалят двигателя и да ни дойдат на гости.
Още повече че поне 2 седмици няма да може да се наблюдава от телескопи на Земята - края на месеца или началото на другия.

Ма ти имаш време де. Забъркай поне една содена питка...
:partyman:
ESPACE - майстор
Oрбитата на земята не се пресича в нито един момент със сегашния курс на кометата. Реално минава между Земята и Марс.
DundyTheCroc - майстор
Влезли са в Слънчевата система, хванали са Биг брадър, погледали са малко и сега се изнасят с 200 :-D
3I/ATLAS се забърза - Lupa BG https://share.google/U2W1U8gq6mHcYAPsS
С 200, хахааааа! 'бах тас комета!
Djack - специалист
Това не е ли т.н. гравитационна прашка? Макар, че като гледам "увеличението" на скоростта....
Тъй де, така ми викали, но овнъра ще обясни компетентно, само да благоволи.

Засякоха първи радиосигнал от загадъчната комета 3I/ATLAS, която се движи към Земята ᐉ Новини от Fakti.bg - Любопитно | ФАКТИ.БГ https://share.google/wdLYqPBkwAW4KFoQa

Тема ""Кометата" 3I/ATLAS" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: