Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
Ал_ - специалист
Baumit, но каква точно - не съм заглеждал, че ми беше по-интересно първата вечер като се прибрах да им разгледам машината. Леко разкрачена ми се струва дясната колона, но няма нищо общо с вчера
Прикачен файл:
IMG_1117.jpeg
Ал_ - специалист
Пфффф, най-накрая поостана време да се позанимая, формовах греди за конструкцията на стената между колоните, сложих ги пробно, уж всичко ми беше нахвърляно в главата, та ги монтирах с дюбели и допълнително залепване с пяна :-D и нормално - два дни по-късно ми хрумна лека корекция на визията, та сега се чудя да демонтирам ли гредите, и да ги изместя с няколко сантиметра, но май няма да е - по-скоро ще ги боядисам в цвета на стената, като стигна до боядисване
Но не за това ще питам - някой ще ми ли препоръча надеждна лед лента за външно приложение?
Няма да е изложена директно на дъжд и слънце, но в близост до нея ще минават маркучи за автоматизирано поливане, та е добре да имам едно наум, в случай, че стане авария
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Че пускай етапни снимки на китайската стена, де
Какво се е получило с великата мазилка?
Ал_ - специалист
Всичко си и е наред, какво трябва да и се е получило?
Чака си лед лентата, за която търся препоръки, и дървениите, които тия дни се надявам да успея да калибровам и боядисам. Само маркучите за капковото ще останат за напролет. Едно, че така или иначе температурите ще паднат, и второ, че намирането на подходящи саксии/съдове, които могат да се пригодят за саксии, които и да изглеждат добре, се оказа проблем, та и там ще се опира до diy

Тема "“Продължаване” на бетонна колона" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: